Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir belediyelerinden örnek işbirliği

İzmir belediyelerinden örnek işbirliği

İzmir’in 21 ilçe belediyesi, Büyükşehir Belediyesi önderliğinde toplanarak kent genelinde temizlik seferberliği başlatmaya hazırlanıyor.

  • Ege Postası
  • 08.11.2012 - 12:00
İZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelerek çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu. Toplantıya 16 belediye başkanı katılırken, 5 ilçenin de belediye başkan yardımcıları ile temizlik müdürleri hazır bulundu. Kenti daha temiz ve daha yaşanılabilir bir hale getirmek istediklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, bu amaçla ortak bir çalışma yapma kararı aldıklarını söyledi.
İlçe belediyeleriyle birlikte “imece” usulü bir “sonbahar temizliği” yapmak istediklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı, “Hep birlikte ekip kurup 1 hafta – 10 gün seferberlikle hızlı bir şekilde sonbahar temizliği yapmayı düşünüyoruz. Yağmurlar şiddetlenirse, biriken yaprak ve moloz gibi malzemelerin sel ya da taşkın tehlikesi yaratmasının da önüne geçmeyi amaçlıyoruz” dedi.
Toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, tüm ilçe belediye başkanlarının olumlu irade beyan ettiklerini söyleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, “Mıntıka temizliği yapacağız. Ayda bir genel sekreterimiz başkanlığında, ilçe belediyelerimizin temizlik işleri müdürleri ya da başkan yardımcıları toplanacak, kentin daha temiz olması için neler yapmamız gerektiği konusunda koordineli bir çalışma yürütecekler. Tüm başkanlarımız samimiyetle, iyi niyetle irade beyan ederek kentimizi daha temiz hale getirmeye çalışacağız. Amacımız bunu kent geneline yayarak hem sürekli hale getirmek hem de vatandaşlarımızı temizlik konusunda bilinçlendirmek” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.