Dolar 32,4210
%-0.2
Euro 34,7472
%-0.64
Altın 2.441,820
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da muhteşem final seneye yine bekleriz

Karşıyaka'da muhteşem final seneye yine bekleriz

Karşıyaka Belediyesi tarafından bu yıl 23’üncü kez düzenlenen Uluslararası Çocuk Şenliği muhteşem bir görsel şölenle sona erdi.

  • Ege Postası
  • 24.04.2015 - 13:38
Bostanlı Açıkhava’daki kapanış gösterilerinde 10 ülkeden gelen çocuklar gösterilerini sundu. Finalde ise salondaki tüm minikler sahneye çıkarak bayramı hep birlikte kutladı. Başkan Akpınar “Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Seneye yine bekleriz” dedi.

GÖSTERİLER BÜYÜLEDİ
Karşıyaka Belediyesi’nin, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlediği 23. Uluslararası Karşıyaka Çocuk Şenliği’nin final gösterileri, Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda yapıldı. Bayraklarla ve balonlarla süslenen salon, çocuğunu alıp gelen ve bu şölene ortak olmak isteyen aileler tarafından da dolduruldu. 10 ülkeden ve Ege illerinden gelen misafir çocuklar, sahneye çıkarak gösterilerini sundu.

SAHNEYE KOŞTULAR
Yöresel kıyafetleriyle şölen havası yaratan miniklere, salonda bulunanlar da alkışlarıyla eşlik etti. Yaklaşık iki saat süren gösteriler sonrasında, gösterilere katılan ve salonda bulunan tüm çocuklar aynı anda sahneye çıkarak “Hayat Bayram Olsa” şarkısını söyledi. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar da bayram coşkusunu doya doya yaşayan çocuklara eşlik etti.

“KEŞKE HER ÜLKENİN ATATÜRK’Ü OLSAYDI”
Başkan Akpınar “10 ülkeden ve Ege’nin illerinden 143 çocuğumuzu 4 gün boyunca Karşıyakamızda ağırladık. Dünya barışına küçük de olsa katkı sağlamak için onlarca etkinliğe imza attık. Hedefimiz seneye tüm Anadolu çocuklarını bu coşkuya ortak etmek olacak. Biz tüm bunları Atatürk’e ve Cumhuriyet’e borçluyuz. Keşke her ülkenin bir Atatürk’ü olsaydı da herkes bu bayramı coşkuyla kutlayabilseydi. Cumhuriyet birilerinin söylediği gibi “90 yıllık reklam arası” değildir, bu ülkenin bağımsızlığı ve özgürlüğüdür. Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Atatürk” dedi.

MİNİKLERE ÖDÜL
Çocuk Kulübü bünyesinde organize edilen “Benim 95. Yılım” konusu resim, karikatür ve şiir yarışması da sonuçlandı. Dereceye giren çocuklar, ödüllerini Başkan Akpınar’ın elinden aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.