Dolar 32,3654
%0.15
Euro 34,9546
%-0.32
Altın 2.325,560
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nasır: 'İzmir'de ekonominin çarkları dönecek'

Nasır: "İzmir'de ekonominin çarkları dönecek"

AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, İzmir'in hak etmediği bir yerde olduğunu belirterek, güçlü milletvekili kadrosuyla İzmir'de ekonominin çarklarını döndüreceklerini söyledi

  • Ege Postası
  • 24.04.2015 - 09:12
“Birlikte, daha güçlü İzmir” sloganıyla yola çıkan AK Parti İzmir 25. Dönem Milletvekili Adayı Necip Nasır, Gaziemir ve Menderes ilçelerinde bulunan sivil toplum kuruluşları, iş dünyasının temsilcileri ile bir araya geldi; ekonominin yapı taşları esnafı da gezdi.



İş dünyasının içinden geldiğini kaydeden Nasır, 7 Haziran seçimlerinde İzmirliler'in AK Parti İzmir milletvekili sayısını daha da artıracağını belirterek, "Başbakanımızın açıkladığı Yeni Türkiye Sözleşmesi ile Türkiye muasır medeniyetler seviyesine çıkacak" dedi.

Türkiye'deki diğer illerin ekonomik ve yerel açıdan çok ilerlediğini dile getiren Necip Nasır, Türkiye'nin birçok ilinde ekonominin gelişmesi ile istihdamın arttığı ve işsizliğin azaldığını kaydetti.

Nasır, “İzmir'de ekonominin gelişmemesi nedeniyle, işsizlik var ve son 2 yılda 120 bin gencimiz İzmir’den dışarıya göç etmek zorunda kaldı” diye konuştu.

Anne - babaların büyük emeklerle, bütün zorluklara rağmen yetiştirdiği çocuklarının iş bulamadıkları için İzmir’i terk etmek zorunda kaldıklarını ifade eden Necip Nasır, “Oysa Türkiye'nin diğer şehirlerinden İzmir'e gelmek isteyenler var, burası eşsiz konumu ve sıcacık Ege insanıyla müthiş bir şehir. Ancak ekonomik anlamdaki yetersizlik, İzmir'in gelişmesini engelliyor. Bütün bunlar koordinasyon eksikliğinden kaynaklanıyor. Herkes iyi niyetle bir şeyler yapma çabasında ama İzmir, kendisi konuşup kendisi dinliyor. Ankara ile iletişimi güçlendirerek İzmirimiz'i bir dünya kenti haline getirebiliriz" ifadesini kullandı.

Seçim beyannamesi kalkınmayı sağlıyor...

Yeni Türkiye Sözleşmesi'nin, Türkiye'de yeni bir dönemin başlangıcı olduğunun altını çizen Necip Nasır, açıklanan yeni sözleşmenin Türkiye'nin kalkınmasını sağlayacağını vurguladı.

Nasır, "Türkiye, ekonomi alanındaki ilerlemesiyle, gelişmiş 10 ülke arasına girecektir. İzmir de bunun mimarı olacak güçtedir. Ekonomik gücün önemini iyi kavramalıyız. Ekonominin çarkları dönerse herkes mutlu olur" dedi.

Sivil Toplum Kuruluşları gönül işidir...

Batıda sivil toplum kuruluşlarının siyasete yön verdiğini ifade eden Nasır, Türkiye'de ise siyasetin sivil toplum kuruluşlarını yönettiğini belirtti.

Türkiye'de insanların sivil toplum kuruluşlarına üye olmadığına dikkat çeken Nasır, yabancı ülkelerde bir kişinin 8 sivil toplum kuruluşuna üye olduğunu söyledi.

Necip Nasır, AK Parti hükümeti döneminde vatandaşın sivil toplum kuruluşlarına ilgisinin arttığını kaydederek, “Bu gelişme de güçlenen demokrasilerin somut bir sonucudur” dedi.

İzmir'deki ideolojik bakışı yıkacağız...

İzmir'de AK Parti'ye karşı ideolojik bir bakış olduğunu anlatan Necip Nasır şu görüşlere yer verdi: “AK Parti İzmir milletvekilleri olarak İzmir'de AK Parti'ye karşı olan ideolojik yapıyı ve tek taraflı bakış açısını değiştireceğiz. Samimiyet ve iyi niyetle, bu ülke için çalışan Ak Parti’yi değerli İzmirliler genel seçimlerde güçlü kılsınlar, biz de İzmir'in üzerindeki tozu alalım. Olması gerektiği parlaklığa kavuşturalım” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.