Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka camilerinde Ramazan temizliği

Karşıyaka camilerinde Ramazan temizliği

Ramazan Ayı’nın gelmesi ile birlikte camilerdeki temizlik çalışmalarını artıran Karşıyaka Belediyesi, ibadethanelerin hijyenini sağlamak için 30 kişilik dev bir ekip kurdu.

  • Ege Postası
  • 25.06.2015 - 10:57
İZMİR - Karşıyaka Belediyesi, halkın ibadet yeri camilere ve cami çevrelerine yönelik yaptığı çalışmalara Ramazan Ayı ile birlikte hız verdi. Karşıyakalıların daha temiz ve hijyenik koşullarda ibadet etmesi için 30 kişilik özel bir ekip kuran belediye, ilçe genelindeki yaklaşık 20 camide seferberlik başlattı. Günde 3 cami olmak üzere, Ramazan boyunca çalışmalarını sürdürecek olan belediye ekipleri, Ramazan sonrasında da temizlik çalışmalarını rutin olarak devam ettirecek.


 
15 CAMİ TEMİZLENDİ
Karşıyaka Belediyesi ekipleri çalışmalar kapsamında camilerde halıları süpürüyor; kütüphaneyi, mihrabı, minberi, vaaz kürsüsünü, ayakkabılıkları, camları baştan aşağı temizliyor. Temizlikle birlikte cami etrafında çevre düzenlemeleri de belediye ekiplerince yapılıyor. Cami imamlarından ve görevlilerinden gelen taleplere göre temizlik programını oluşturan ekipler, ibadethanelerin temizleme uygulamasına belirli periyotlarla yıl boyunca devem edecek.
 
İMAMLAR DA MEMNUN
Uygulamadan memnun olan cami hocaları “Çok güzel bir uygulama, belediyemizin camilere ve ibadethanelere sahip çıkması çok anlamlı. Çok teşekkür ediyoruz ve memnun olduk” dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.