Dolar 32,2722
%0.05
Euro 34,7253
%0.04
Altın 2.398,450
%-0.08
Bist-100 10.257,00
%-0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da el emeği ürünler görücüye çıktı!

Bayraklı'da el emeği ürünler görücüye çıktı!

Bayraklı Belediyesi Manavkuyu Semt Merkezi kursiyerleri yıl boyunca gördükleri el işi kurslarında ürettikleri ürünleri görücüye çıkardı. Sergiyi gezen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Kursiyerlerimizin el emeği göz nuru eserleri görmek bizleri mutlu ediyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 25.06.2015 - 09:49
İZMİR - Bayraklı Belediyesi Semt Merkezleri’nde gördükleri farklı dalardaki kursları başarıyla tamamlayan ve çoğunluğunu kadınların oluşturduğu kursiyerler ürünlerini sergilemeye devam ediyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ,  Manavkuyu Semt Merkezi kursiyerlerinin ahşap boyamadan, tasarıma kadar birçok farklı dalda ürettikleri ürünlerin yer aldığı serginin açılışını gerçekleştirdi.



BİNLİRCE KİŞİYE ULAŞACAK

Sergilenen ürünleri inceleyen ve kursiyerlerden bilgi alan Başkan Karabağ, bu ürünlerin kurulan kadın kooperatifi aracılığı ile geniş kitlilere ulaşacağını söyledi. Karabağ,  “Yıl boyunca gördüğünüz kurslardan faydalandığınız, yarattığınız ürünlerden belli oluyor. Bu ürünleri Semt Merkezlerinden dışarı çıkarıp İzmir’e ve Türkiye’ye sunmak adına biz bir kooperatif kurduk. Ürünlerinizin kooperatif aracılığı satışı için gereken adımları atıyoruz. Bu el emeği göz nuru eserleri görmek bizleri mutlu ediyor” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.