Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ramazan ruhu Buca’da yaşıyor

Ramazan ruhu Buca’da yaşıyor

Buca Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği birbirinden farklı etkinliklerle özlenen Ramazan ruhunu Buca’da yaşatmaya devam ediyor. Ramazan ayı boyunca 14 mahallede gerçekleştirilecek etkinliklerde eski ramazan eğlenceleri Bucalılarla buluşacak. Buca Çevik Bir Meydanı’nda düzenlenen 4. etkinlikte Hacivat-Karagöz, ateş şovu, kanto ve semazen gösterisi vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

  • Ege Postası
  • 24.06.2015 - 14:10
 ‘Kültüre hayat her mahallede sanat’ sloganıyla ilçedeki sanat etkinliklerini vatandaşların ayağına götüren Buca Belediyesi, Ramazan ayında da ilçenin 14 mahallesinde düzenlediği birbirinden eğlenceli etkinlikler ile eski ramazanları yeniden yaşatıyor.

İlçenin dört bir yanında Ramazan ayı boyunca düzenlenecek etkinliklerinin dünkü durağı ise Çevik Bir Meydanı oldu. Meydanı dolduran yüzlerce Bucalı eğlencesi bol etkinlikler ile unutulmaz bir akşam yaşadı. Hemşerilerinin Ramazan eğlencesine Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’da ortak oldu. Etkinlikleri yüzlerce Bucalı hemşerisi ile birlikte izleyen Başkan Piriştina, unutulmaz Ramazan akşamını ölümsüzleştirmek isteyen vatandaşlar ile de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

BU EĞLENCEDE YOK YOK
Çevik Bir Meydanı’nda ki etkinlikler Türk Halk Müziği konseri ile başladı. Meydanı dolduran yüzlerce Bucalı, sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ile mest olurken; ateş şovunda ise heyecan dolu anlar yaşadı. Etkinlikler kapsamında düzenlenen, kanto, hacivat karagöz, orta oyunu, kum sanatı şovu, tahta bacak ve semazen gösterilerinde ise vatandaşlar doyasıya eğlendi. 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.