Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karagöz: İlgili kurullara anlatacağım!

Karagöz: İlgili kurullara anlatacağım!

CHP İzmir İl Disiplin Kurulu Üyesi Mustafa Karagöz’ün, il başkanlığına yazdığı şikayet dilekçesinde kendisine yumruk atıp, ‘istifa edeceksin’ diye bağırdığını öne sürdüğü disiplin kurulu üyesi İsmet Güven’in olay hakkındaki açıklamaları sonrası, Karagöz de konuştu. Ege Postası’nın ulaştığı Karagöz, “ Öncelikle parti içinde yaşanmış bir olayın basına aktarılmasından dolayı duyduğum üzüntüyü dile getirmek istiyorum. Olay hakkında partimdeki ilgili kurullar görüşüme başvurduğu zaman yaşananları ayrıntısıyla anlatacağım" dedi.

  • Ege Postası
  • 19.10.2014 - 11:40
EGE POSTASI - CHP İzmir İl Disiplin Kurulu Üyesi İsmet Güven’in bir diğer disiplin kurulu üyesi  Mustafa Karagöz’e evinin önünde yumruk  atıp daha sonra zorla istifa dilekçesi yazdırması iddiası parti içinde şok etkisi yaratmıştı. Karagöz baskı altında istifa ettiğini öne sürdüğü  olayı da anlattığı şikayet dilekçesini  il başkanlığına teslim etmişti. İl yönetim kurulu toplantısında da okunan dilekçede Karagöz, Güven’in bir partiliyle evine geldiğini, birlikte evin önünde konuşurken kendisine yumruk attığını  ve ‘istifa edeceksin’ diye bağırdığını, daha sonra da baskı nedeniyle istifa dilekçesi imzalayıp Güven’e verdiğini iddia etmişti.

"HEDEFTEKİ İSİM GÜVEN İDDİALARI YALANLADI" HABER İÇİN TIKLAYINIZ

GÜVEN OLAYI YALANLADI
Genel Merkezi’de harekete geçiren olay hakkında konuşan Güven, Karagöz’ün il başkanlığına yazdığı dilekçedeki iddiaların doğru olmadığını söylemişti. Güven, Ege Postası’na yaptığı açıklamada, Karagöz’ün yakın arkadaşı olduğunu, evine gittiğini ve istifa etme niyetinde olduğunu öğrenince konuştuklarını ifade etmişti. Güven, istifa dilekçesi almadığını, iddiaların kendisi üzerinden İl Başkanı Ali Engin’i yıpratmak için ortaya atıldığını iddia etmişti.Güven, Karagöz için, “Akşam söylediğine sabah inanan bir arkadaşımız” demişti.

KARAGÖZ: İLGİLİ KURULLARA ANLATACAĞIM
Güven’in açıklamaları sonrası, Karagöz’de sessizliğini bozdu. Ege Postası’nın ulaştığı Karagöz, “Öncelikle parti içinde yaşanmış bir olayın basına aktarılmasından dolayı duyduğum üzüntüyü dile getirmek istiyorum. Yaşananlar hakkında gerekli ayrıntılı bilgiyi il başkanlığına teslim ettiğim dilekçede verdim. İl Disiplin kurulu üyesi olarak parti içinde yaşanan bir olay hakkında basına açıklama yapmayı doğru bulmuyorum. Olay hakkında partimdeki ilgili kurullar görüşüme başvurduğu zaman yaşananlarla ilgili gerekli bilgileri vereceğim.İl disiplin kurulu üyesi arkadaşımın kişiliğime yönelik söylediği sözler beni üzmüştür"dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.