Dolar 32,2912
%-0.59
Euro 34,6617
%-0.41
Altın 2.409,320
%-0.55
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlarlı çocukların tarım turu

Karabağlarlı çocukların tarım turu

Karabağlar Belediyesi, Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi'nde(KARBEM) eğitim gören 21 başarılı öğrenciyi bir günlüğüne tarım kampına götürdü.

  • Ege Postası
  • 31.01.2015 - 11:24
İZMİR- Türkiye'de giderek azalmaya yüz tutan tarım ve hayvancılığın gelişmesine katkı sağlamak ve bu meslekleri genç kuşaklara göstermek amacıyla belediye tarafından oluşturulan tarım kampı, Karabağlar'da ikamet eden çocuklar tarafından ilgi ile karşılandı. Çocuklar ilk olarak Menderes'te bulunan süt mandırasına giderek peynirin nasıl yapıldığını ayrıntılı olarak izledi, ardından da Bayındır Çiçek Kooperatifi’ne giderek seraları gezdiler. Çiçekler hakkında bilgi sahibi olan çocukların son durağı ise Tire Süt Kooperatifi oldu. Burada yetkililerle birlikte hayvan çiftliğine giden çocuklar hayvanları bol bol sevdiler ve izlenimlerini defterlerine yazarak notlar aldılar.

Tarım kampı çok yararlı oldu

Karabağlar Belediyesi meclis üyeleri Tuncer Polat ve Kazi Uzun'un da eşlik ettiği tarım kampının çok yararlı geçtiğini belirten öğrenciler kendilerine bu imkanı sağlayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'na da teşekkür ettiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.