Dolar 32,3286
%0.24
Euro 35,0658
%-0.16
Altın 2.301,820
%1.07
Bist-100 9,04
%2.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şimdi çocuk olmak vardı!

Şimdi çocuk olmak vardı!

Büyükşehir Belediyesi’nin İzmir geneline yaymak istediği yeni çocuk parkı modeli, rengarenk ve güvenli zemininden eğlenceli oyuncaklarına kadar çok beğenildi. ŞİMDİ ÇOCUK OLMAK VARDI!

  • Ege Postası
  • 31.01.2015 - 10:45
İZMİR- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yeni nesil çocuk parklarının Balçova’daki ilk örneği büyük beğeni topladı. Ahşap oyun grupları, birbirinden eğlenceli oyuncakları ve rengarenk zemin kaplamalarıyla çocuklar kadar büyüklerin de ilgisi çeken park, neredeyse günün her saatinde dolup dolup boşalmaya başladı.


Balçova Şehit Teğmen Akın Akın Parkı içinde gerçekleştirilen ilk yeni park uygulamasında, çocukların güvenli bir şekilde oynamaları sağlanırken, fiziksel gelişimlerine de yardımcı olan oyun aletleri konuldu. Anne babaların çocuklarıyla birlikte sallanabileceği salıncaklar, ip tırmanma ve modüler tırmanma aletleri, dönen platformlar, yaralanmaları önleyen rengarenk kauçuk zeminiyle Balçova’nın yeni parkı büyük ilgi çekti.


Benzer uygulamaları başka semtlerde de hayata geçirmeyi planlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, birçok bölgedeki yeşil alanlara ise trambolin ve ip tırmanma aleti gibi çocuklara yönelik sportif oyuncaklar yerleştiriyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.