Dolar 32,3797
%0.19
Euro 35,0551
%-0.03
Altın 2.326,490
%0.26
Bist-100 9,09
%0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı 5. diş polikliniğine kavuştu, 6.’sı yolda!

Bayraklı 5. diş polikliniğine kavuştu, 6.’sı yolda!

Bayraklı Belediyesi 5. Diş polikliniğini Onur Mahallesi Anfi Tiyatroda hizmete soktu. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, vatandaşların ücretsiz yararlandığı ağız ve diş sağlığı merkezlerinin sayısını artırmayı hedeflediklerini belirterek, “Daha önce söz verdiğimiz gibi diş polikliniği sayısını beşe çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Altıncı diş polikliniğimizi Gümüşpala’da, yedincisini ise Nafizgürman Mahallemizde açmayı planlıyoruz. Bu hizmetimizden geçtiğimiz yıl 10 bin 548 vatandaşımız yararlandı” dedi. "SÖZ VERDİK YAPIYORUZ"

  • Ege Postası
  • 31.01.2015 - 10:35
İZMİR- Bayraklı Belediyesi, sağlığa yatırıma ara vermeden devam ediyor. Vatandaşlara sunduğu ücretsiz sağlık hizmetleri ile dikkat çeken Bayraklı Belediyesi, vatandaşların doğumundan, ölümüne kadar hayatlarına müdahil oluyor. Adalet Mahallesi’nde 2, 75. Yıl Mahallesi’nde de 2 olmak üzere toplam 4 ağız ve diş polikliniği merkezi bulunuyor. Onur Mahallesi’ndeki Amfi Tiyatroya hizmete giren yeni merkezle birlikte ağız ve diş polikliniği sayısı da beşe çıktı. Burada da diğerlerinde olduğu gibi diş çekimi, temizleme, dolgu ve ağız-diş sağlığı tedavisi ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilecek. Randevu sistemiyle hastalar sadece nüfus cüzdanlarını ibraz ederek muayene olabilecek.


DİĞER İLÇELERDEN BİZE GELİYORLAR

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, diş polikliniği hizmetinden sadece geçtiğimiz yıl 10 bin 548 vatandaşın yararlandığını hatırlatarak, “Söz verdiğimiz tüm projeleri teker teker hayata geçiriyoruz. 5. diş polikliniğimizi Onur Mahallesi Anfi Tiyatro’da hizmete açtık. Vatandaşlarımız buradan ücretsiz yararlanacaklar. Merkezimiz randevu sistemiyle çalışıyor. Buraya gelen vatandaşlarımızdan sadece nüfus cüzdanı bilgileri isteniyor. Diğer ilçelerden de diş tedavisi için merkezimize gelen çok sayıda hemşerimiz var. Altıncı diş polikliniğimizi Gümüşpala’da, yedincisini ise Nafizgürman Mahallemizde açmayı planlıyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Diş doktoru Fatma Ümran Ergün Ertunç ise, “Kliniğimizde hastalarımıza diş muayenelerini yaparak gerekli tedavilerini yapıyoruz. Kliğimizde dolgu, diş taşı temizliği ve çekim işlemleri uyguluyoruz. Hastalarımıza diş sağlığı ile ilgili gerekli bilgileri vererek bilgilendiriyor buradan memnun ayrılmalarını sağlıyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.