Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar’da iş garantili kurs

Karabağlar’da iş garantili kurs

Karabağlar Belediyesi istihdama yönelik kurslarına bir yenisini daha ekledi. Karabağlar Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü, İş -Kur ve Karabağlar Hizmet Merkezi işbirliği ile açılan iş garantili gaz altı kaynakçılığı kursu başladı.

  • Ege Postası
  • 27.08.2015 - 09:56
Kurumlar arası işbirliği ile düzenlenen kursa katılan 12 kursiyer, haftanın 4 günü Karabağlar Belediyesi Gediz Asfalt Şantiyesi’nde uygulamalı, Karabağlar Meslek Eğitim Merkezi’nde de haftanın 2 günü teorik ders almaya başladı Eğitimleri sonunda  Milli Eğitim onaylı sertifika alacak olan kursiyerler, talep edilen işletmelerde 2 ay sürecek olan işbaşı eğitiminden sonra işe başlayacaklar. Kursiyerlere, aynı zamanda iş kazaları ve meslek hastalıkları sigortası da yapılacak.



Kurslar eylül ayında da devam edecek
Karabağlar Belediyesi, Karabağlar Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İş-Kur Karabağlar Hizmet Merkezi işbirliği ile açılan gaz altı kaynakçılığı kursunun ikincisi ile yine iş garantili ahşap montaj elemanı yetiştirme kursu eylül ayında başlayacak.

Kurslara başvuruda bulunmak isteyenler vatandaşlar, Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne şahsen başvurabilecek ya da 414 79 57 numaralı telefon numarasından bilgi alabilecekler. Bunu yanı sıra bu kurslar için Karabağlar Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İş-Kur Karabağlar Hizmet Merkezi’nden de başvuruların kabul edileceği belirtildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.