Dolar 32,4666
%-0.06
Euro 34,7761
%-0.56
Altın 2.441,410
%0.21
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'dan çevre için örnek davranış

Karabağlar'dan çevre için örnek davranış

Karabağlar Belediyesi ekipleri trafiği ve yaya geçişini engelleyen plastik levha, saksı ve demir reklam tabelalarını toplayarak geri dönüşüme kazandırıyor. Bu sayede hem çevre kirliliği ve işgaliye önleniyor, hem de toplanan ürünler doğaya kazandırılıyor.

  • Ege Postası
  • 28.01.2015 - 10:30
Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin tüm ilçeyi kapsayan ve 2 ay süren işgaliye çalışmalarından elde edilen plastik levha, saksı, reklam afişleri ile demirden yapılan reklam tabelaları Uzundere'de bulunan depoda bekletildi. Yasal bekleme sürecinin bitmesinin ardından depodan alınmayan plastik ve demir ürünler, ekipler tarafından belediyenin anlaşması olduğu geri dönüşüm firmasına gönderilecek.


Karabağlar'da işgaliye'ye geçit yok

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun oldukça önemsediği ve üzerinde sıkça durduğu işgaliye konusunda Zabıta Müdürlüğü ekipleri, esnafı devamlı dolaşarak uyarıda bulunuyor. Özellikle trafiği ve yaya geçişlerini engelleyen reklam panoları, masalar ile seyyar satıcılar, belediye zabıta birimi tarafından önce uyarılıyor, ardından da uyarılar dikkate alınmaması halinde ise söz konusu panolar toplatılarak ceza kesiliyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi destek veriyor

Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçedeki işgaliye çalışmalarında İzmir Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerinden de destek alıyor. İki ayrı belediyenin ekibi uyumlu bir çalışma örneği sergiliyor. Belediye yetkilileri ilçede herkesin huzurlu ve sağlıklı bir ortamda yaşaması, trafik kazaları ve kaldırım işgallerine neden olacak unsurları ortadan kaldırmak için bu denetim ve uyarıların sürekli yapılacağını ifade ederken, vatandaşlar da bu konudaki herhangi bir sorunu mesai saatleri içerisinde 414 78 22, gece ise 414 78 33-34 numaralı telefonları arayarak bildirebilecek.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.