Dolar 32,3649
%0.15
Euro 34,9599
%-0.3
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova'da şenlik gibi turnuva

Bornova'da şenlik gibi turnuva

Milli Takım'da oynayan ilk Bornovalı oyuncu olan Bahri Altıntabak adına düzenlenen U10 Futbol Turnuvası şenlik havasında geçti. Dostluk ve centilmenliğin ön planda olduğu turnuvada; tüm takımlara kupa, futbolculara ise madalya verildi

  • Ege Postası
  • 28.01.2015 - 10:34
İZMİR- A Milli Futbol Takımı'nda forma giyen ilk Bornovalı oyuncu olan Bahri Altıntabak'ın adıyla Bornova Gençlik Spor Kulübü tarafından düzenlenen U10 Futbol Turnuvası, renkli anlara sahne oldu.
 
Futbola Bornova Gençlik'te başlayıp  Göztepe, Altınordu ve Galatasaray'da forma giyen 77 yaşındaki efsane oyuncunun da tribünlerdeki yerini aldığı organizasyon Bornova Stadı'nda gerçekleşti. Bu özel günde Bornova Belediye Olgun Atila, Bornova Kaymakam'ı Kadri Canan ve Bornova futbolunun efsane isimleri de çocukların heyecanına ortak oldu.
 
Bornova Belediyespor, Çamdibispor, Altay, Karşıyaka, Aliağa, Bornova Gençlik, İzmirspor, Altınordu, Göztepe, Denizspor, Altınay Ceylanspor ve Manisaspor olmak üzere 12 takım, toplam 20 maç yaptı. Şampiyonun olmadığı, şenlik havasında ve centilmence geçen turnuvada tüm takımlara kupa, futbolculara ise madalya verildi. 
 
Törende konuşan Efsane oyuncu Bahri Altıntabak futbola başladığı kentte adına bir turnuva düzenlenmesinin tarif edilemez bir mutluluk olduğunu söyledi. Bornova Gençlik Spor Kulübü Başkanı Sezai Öncü de, "Bugünün ismi Bahri Altıntabak" diyerek ceketinin altındaki formayla sürpriz yaptı.
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bahri Altıntabak'ın Bornova adını yıllar önce bütün Türkiye'ye duyurduğunu belirterek,  "Kendisiyle gurur duyuyoruz" dedi. Bornova Kaymakamı Kadri Canan ise bu organizasyonun büyük bir vefea örneği olduğunu ifade etti.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.