Dolar 32,3178
%0.21
Euro 35,0683
%-0.15
Altın 2.309,390
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hasan Arslan çocuklarla film izledi

Hasan Arslan çocuklarla film izledi

Çiğli Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen yarıyıl tatili sinema şöleni bu yıl da birbirinden eğlenceli filmlerle başladı. Bu kapsamda gösterilen Ejderhanı Nasıl Eğitirsin adlı filmi çocuklar, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile birlikte izledi.

  • Ege Postası
  • 28.01.2015 - 10:39
İZMİR- Çiğli Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen sinema şöleninde çocuklar birbirinden güzel ve eğlenceli filmlerle buluşturulmaya devam ediyor. 23 Ocak Cuma gününden itibaren gösterime giren filmler, 30 Ocak tarihine kadar sürecek ve ücretsiz olarak Çiğli Belediyesi konferans salonunda izlenebilecek. Belediye konferans salonunda her gün farklı seanslarla gösterilen Ejderhanı Nasıl Eğitirsin, Pek Yakında ve Maymunlar Cehennemi Şafak Vakti adlı filmler çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi görüyor.  
Ejderhanı Nasıl Eğitirsin adlı filmi çocuklarla birlikte izleyen Başkan Arslan, onlara derslerinde göstermiş oldukları başarılarından dolayı böyle bir sinema şöleni programını hazırladıklarını ve her sene bu etkinliği sürdüreceklerinin müjdesini verdi, bol bol da fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.



Başkan Arslan: “Film İzlemek Bize de İyi Geldi”

İlçede sinemaya gidemeyen çocukları düşündüklerini, onlar için büyük ilgi ve merakla beklenen bu organizasyonu her sene tekrarlayacaklarını belirten Başkan Arslan, “Çocuklarımız çok yoğun ve stresli bir eğitim dönemini atlattılar. Onların yarıyıl tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini istiyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğlendiklerini görmek, bu eğlenceye dahil olmak bize de iyi geldi. Eğitim adına yapılacaklar konusunda üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu vesileyle sinema şölenimiz süresince bütün çocuklarımıza iyi eğlenceler diliyor, bu fırsatı iyi değerlendirmelerini istiyorum” dedi. 


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.