Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağ: Emek vermeyen aday yapılmasın

Karabağ: Emek vermeyen aday yapılmasın

Adı büyükşehir aday adayları arasında öne çıkan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçe turlarına Tire, Menderes, Torbalı ve Selçuk ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek devam etti. Gittiği ilçelerde ilgi ve beklentinin arttığını belirten Karabağ, örgütte emeğin önemine dikkat çekti. Karabağ ilçe turlarına devam ediyor

  • Ege Postası
  • 13.10.2018 - 13:53

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ‘Aday değilim’ açıklamasının ardından, başkanlık koltuğu için adı öne çıkan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Küçük Menderes'ten başladığı örgüt turuna bugün 4 ilçeyle devam etti. Karabağ, Tire, Menderes, Torbalı ve Selçuk ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Karabağ, büyükşehir adaylığı sürecinde önce tabanın ve halkın nabzını tutmak amacıyla planladığı ilçe turlarına devam ediyor. Başkan Karabağ’a ‘Büyükşehir’ turunda CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları da eşlik etti.

Tire, Menderes, Torbalı ve Menderes'e giden Karabağ'a ilgi yoğun oldu. 

Tire'de, aday adaylığı için istifa eden İlçe eski Başkanı Hakan Şenoyar ve kalabalık bir partili tarafından karşılanan Karabağ fikir alışverişinde bulunduktan sonra Menderes'e geçti.

Menderes'te partililerden destek alan Karabağ, Torbalı'ya hareket etti ve yine aday adaylığı için istifa eden İlçe eski Başkanı İsmail Uygur ve partililerle buluştu.

Karabağ bugünkü yoğun ilçe turu programını Selçuk örgütüyle buluşarak noktaladı. Karabağ'ı Selçuk'ta ilçe başkanı Merve Çalışkan Yeşilyurt ve parti üyeleri karşıladı.

Gittiği ilçelerde ilgi ve beklentinin arttığını belirten Karabağ, örgütte emeğin önemine dikkat çekti. Karabağ, önümüzdeki seçimlerde özellikle örgütte emeği olanların aday yapılması gerektiğini vurguladı; "Emek vermeyen aday yapılmasın" dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.