Dolar 32,4801
%-0.18
Euro 34,9530
%0.36
Altın 2.438,120
%0.62
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ve Başkan Karabağ sahaya indi

Ve Başkan Karabağ sahaya indi

Önümüzdeki yerel seçimlerde, iki dönemdir belediye başkanlığı yaptığı Bayraklı için dosya almayacağını açıklayan, ancak adı büyükşehir adayları arasında öne çıkan Hasan Karabağ, nabız yoklamak için planladığı ilçe turlarına Küçük Menderes’ten başladı. Karabağ’ın gittiği her yerde miting gibi karşılamalar oldu. Büyükşehir turuna Küçük Menderes'ten başladı

  • Ege Postası
  • 09.10.2018 - 16:31

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ‘Aday değilim’ açıklamasının ardından, başkanlık koltuğu için adı öne çıkan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ sahaya indi. 

Karabağ, büyükşehir adaylığı sürecinde önce tabanın ve halkın nabzını tutmak amacıyla planladığı ilçe turlarına Küçük Menderes’le başladı.

Başkan Karabağ’a ‘Büyükşehir’ turunda Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve ilçeden çok sayıda partili eşlik etti. Beydağ’da Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk ve İlçe Başkanı Feridun Yılmazlar, Kiraz’da İlçe Başkanı İsmet Korkmaz ve son olarak Ödemiş’te İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi de kendi ilçelerinde Karabağ’la bir araya gelip görüş alışverişinde bulundular.

Beydağ, Kiraz ve Ödemiş’e giden Başkan Karabağ, vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Karşılamalar, mitingi aratmadı. Başkan Karabağ esnafı ziyaret edip halini hatrını sordu, kahvehanelerde köylülerin masalarına konuk oldu.  

TEK KURTULUŞUMUZ ATATÜRK

Başkan Karabağ, sohbetlerde ve yaptığı konuşmalarda “Tek kurtuluşumuz Atatürk” vurgusu yaptı. Başkan Karabağ, Bayraklı’da yaptıkları Cumhuriyet etkinliklerinin bu bölgede çok ses getirdiğini fark ettiğini belirterek, “Buranın insanı için Bayrak, Atatürk deyince akan sular duruyor. Beydağ’ın köyüne gittik. Kahvelerde bizi tanımayan yok. Çok güzel bir tablo. Buradan edindiğim izlenim bu bölgede çok güçlüyüz” dedi. Başkan Karabağ, ilçeleri gezmeye devam edeceklerini söyledi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.