Dolar 32,2710
%-0.02
Euro 34,9408
%0.33
Altın 2.439,380
%0.6
Bist-100 10.194,00
%1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de istifa trafiğinde Z raporu

CHP İzmir'de istifa trafiğinde Z raporu

CHP’de belediye başkan aday adaylığının yanı sıra meclis üyeliği aday adaylığı için de çok sayıda yönetim kurulu üyesi görevlerinden istifa etti. Saatler beşi gösterdiğinde istifalarını veren yönetim kurulu üye sayısı nasıl şekillendi' Hangi ilçede kaç kişi meclis üyeliği için bıraktı'

  • Ege Postası
  • 12.10.2018 - 16:59

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) belediye başkan aday adaylığı için gerçekleşen istifaların yanı sıra belediye meclis üyeliği aday adaylığı için de istifa trafiği yaşandı.

CHP Genel Merkezi tarafından gönderilen genelge gereği mevcut yöneticilerin aday adaylığı için verilen istifa etme süresi 17.00’de sona erdi. Meclis üyeliği aday adaylığı için bazı ilçelerde hiç istifa yaşanmaz iken, birçok ilçede farklı sayılarda yönetim kurulu üyesi istifasını verdi.

İlçelerde meclis üyeliği aday adaylığı için gerçekleşen istifalar şu şekilde;

Bergama, Bornova, Kemalpaşa, Kınık, Karaburun, Dikili, Foça, Konak, Aliağa’da meclis üyeliği için istifa eden olmadı. Aliağa’da 2 kişi belediye başkan aday adayı olmak için istifasını verdi.

Balçova'da meclis üyeliği için 3 kişi istifa etti. Narlıdere’de 2, Beydağ’da 3, Güzelbahçe’de 3, Menderes, Karşıyaka, Tire, Kiraz, Menemen’de bir, Bayraklı’da 4 , Selçuk’ta 2 kişi belediye meclis üyeliği için bir kişi belediye başkan aday adayı olmak için istifa etti.  Karabağlar’da 2 kişi meclis üyeliği için istifa etti. Aliağa’da meclis üyeliği için istifa olmadı, 2 kişi belediye başkan aday adaylığı için görevi bıraktı. Urla’da 4, Çiğli’de 2,  Buca’da 2, Çeşme’de 2, Gaziemir’de 3, Ödemiş’te 4, Seferihisar’da 7, Torbalı’da 6 yönetim kurulu üyesi meclis üyeliği aday adaylığı için istifa etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.