Dolar 32,3113
%0.15
Euro 34,9482
%-0.1
Altın 2.449,880
%0.15
Bist-100 10.173,00
%1.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türkbay’ın ardından Değirmenci de Konak aday adayı olacak

Türkbay’ın ardından Değirmenci de Konak aday adayı olacak

CHP İzmir İl Örgütü’nde il başkan yardımcısı Mehmet Türkbay’ın ardından il sekreteri Birgül Değirmenci de görevinden istifa etti. Türkbay da Değirmenci de Konak için yola çıktıklarını belirtti. Mevcut Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın yeniden aday adayı olacağını açıkladığı Konak'ta iki il yöneticisi de Konak için aday adayı oldu.  İlden iki yönetici Konak’ta rakip oldu

  • Ege Postası
  • 12.10.2018 - 14:42

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Sekreteri Birgül Değirmenci de beklenen istifasını verdi. Konak’tan belediye başkan aday adayı olacağını kaydeden İl Sekreteri Değirmenci, aday olarak gösterilse de gösterilmese de partisi için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

GENEL BAŞKANIMIZIN SÖZÜNÜ TALİMAT KABUL ETTİM

Birgül Değirmenci, istifa dilekçesini CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e sunduktan sonra yaptığı değerlendirmede, “Bu süreç önemli. Kadın adayların olması gerektiğinden yola çıkarak genel başkanımızın da kadın adayların ön plana çıkmasını istediğini belirtmesinden sonra, ben de genel başkanımızın bu sözünü talimat kabul edip, aday adayı olmaya karar verdim” dedi.

“3 yıl sekreterliği görevini sürdürdüm. Bu süreç içerisinde partime en faydalı şekilde olacak şekilde çalışma yaptım. Bundan sonra da partim için çalışmaya devam edeceğim. Aday olarak gösterilirim ya da gösterilmem, ben olurum ya da başka bir arkadaş olur, ben aynı şekilde  aynı heyecanla çalışmaların içinde aktif olarak yer alacağım” sözünü veren Birgül Değirmenci, “Konak ilçesi için aday adayı başvurusunda bulunacağım. Başvurusunda bulunurken sosyal belediyecilik, katılımcı belediyecilik anlamında yapacağım çalışma ve önerilerimi daha sonra paylaşacağım” diye konuştu. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.