Dolar 32,2529
%-0.08
Euro 34,7829
%-0.12
Altın 2.428,620
%0.15
Bist-100 10.056,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türkbay ve Değirmenci istifa etti... İşte yerlerine gelen isimler!

Türkbay ve Değirmenci istifa etti... İşte yerlerine gelen isimler!

CHP Genel Merkezi tarafından gönderilen genelge gereği belediye başkan aday adayı olmak isteyen yöneticilere görevlerinden istifa etmeleri için verilen sürenin 12 Ekim’de (bugün) dolması üzerine çok sayıda ilçe başkanı istifa etti. İl yönetiminde ise Mehmet Türkbay ve Birgül Değirmenci’nin istifalarının ardından yerlerine il eski başkan yardımcısı Şirin Akgül ve Ali Ekber Yıldırım yönetime girdi. Türkbay ve Değirmenci istifa etti;

  • Ege Postası
  • 12.10.2018 - 14:47

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP İzmir İl yöneticilerinden iki isim de belediye başkan aday adayı olmak için yola çıktı. CHP İzmir İl Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Avukat Mehmet Türkbay ile CHP İzmir İl Sekreteri Avukat Birgül Değirmenci, istifalarını bugün CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e sundu.

Öte yandan Mehmet Türkbay ve Birgül Değirmenci’nin istifalarıyla boşalan il yönetim kurulu üyelerinin yerine yedek üyelerden bir ve ikinci sıradaki Ali Ekber Yıldırım ile il eski başkan yardımcısı Şirin Akgül getirildi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in görev paylaşımını yapması bekleniyor.

Şirin Akgül ve Ali Ekber Yıldırım, Deniz Yücel ile Utku Gümrükçü’nün yarıştığı ve Yücel’in zaferle ayrıldığı son il kongresinde yedek yönetim kurulu üyesi olarak listeye girmişti. Şirin Akgül, çarşaf liste yönteminin uygulandığı kongrede liste delerek yedek yönetim kurulunda yer almıştı. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.