Dolar 32,2734
%0.04
Euro 34,9211
%-0.17
Altın 2.446,800
%0.02
Bist-100 10.173,00
%1.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cihan Türsen Karşıyaka için resmen yola çıktı

Cihan Türsen Karşıyaka için resmen yola çıktı

Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cihan Türsen, Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Eski başkan başvurusunu yaptı

  • Ege Postası
  • 13.10.2018 - 12:16

EGEPOSTASI- CHP'de aday adaylığı süreci hzı kazandı. Genel Merkez tarafından gönderilen genelgeye göre adaylık başvuru süresi 19 Ekim'de sona erecek. Gönlünden belediye başkanlığı geçen isimler başvurularını bir bir yapıyor. 

Uzun süredir yerel seçim hazırlığı yapan Karşıyaka Belediye eski Başkanı Cihan Türsen, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu ilçe başkanlığına yaptı.

EŞİYLE EL ELE GELDİ

Türsen, eşi Bingül Türsen ile ele ele çıktığı yolda ilçe başkanlığına giderek CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım'a aday adaylığı dosyasını teslim etti. Türsen, Karşıyaka'yı çok seviyoruz" dedi. 

Türsen, "Artık Karşıyaka için resmen, CHP Belediye Başkan Aday Adayıyım. Dilerim sonra adaylık ve sonrası hayalim. En önemli dayanağım, gücüm Karşıyakalılar ve parti üyelerimiz. Sizlerin desteğini alabilirsem, tünelin ucundaki ışık görülmekte. Zaten sizde yoksam neye yarar ki." dedi.

Geçtiğimiz aylarda Türsen sosyal medya hesabından, “Karşıyaka Yerel Yönetim RÖNESANS 2019...” sloganıyla aday adaylığını ilan etmişti.

Türsen, "CHP’de “Karşıyaka Yerel Yönetim RÖNESANS 2019…” Toplumcu-Katılımcı Belediyecilik proje çalışmalarını başlatıyoruz. Partimizin adayı olsak da, başkaca adaylar olsa da, bu proje CHP ve Karşıyakalılara vefamızın, sorumluluğumuzun bir gereğidir. Başaracağız, yılmadan, azimle. Çağdaş bir Karşıyaka, Aydınlık bir Türkiye için. Çünkü BİZ KARŞIYAKALIYIZ." ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.