Dolar 32,5209
%0.26
Euro 34,9690
%0.66
Altın 2.436,410
%-0.09
Bist-100 9.916,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’deki Sivas Günleri’ne Karabağlar desteği

İzmir’deki Sivas Günleri’ne Karabağlar desteği

İzmir’de Ege Bölgesi Sivas Günleri Kültür ve Sanat Festivali başladı. Egede yaşayan Sivaslılar’ın katıldığı festivale Karabağlar Belediyesi de destek verdi.

  • Ege Postası
  • 08.11.2013 - 16:40
İZMİR- Sivas’ın yerel ve kültürel özelliklerinin, mutfağının, el işlerinin tanıtıldığı festivalde Karabağlar Belediyesi de belediyenin proje ve çalışmalarını tanıttığı bir stant açtı.
Stantta halkla ilişkiler görevlileri, veteriner hekimler, bilgi işlem görevlileri ziyaretçileri ağırlıyor. Halka ilişkiler görevlileri vatandaşların istek ve şikayetleri dinleyerek, işlemlerini gerçekleştiriyor. Veteriner hekimler ise stant ziyaretçilerine hayvan koruma ve bakımıyla ilgili bilgi veriyor. Karabağlar Semt Merkezleri’nde kurslara katılan kadınların el emeği ürünlerinin de sergilendiği stantta ayrıca, Anadolu Kültürünü ve Sanatını Yaşatma ve Geliştirme Derneği sanatçıları da geleneksel motiflerle süsledikleri eserlerini ziyaretçileri sunuyor.
Sivas Günleri Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Karabağlar Belediyesi’nin standını gezmek isteyenler, 10 Kasım’a kadar Kültürpark Fuar Alanı 2 No’lu ziyaret edebilirler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.