Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir için MOBESE protokolü

İzmir için MOBESE protokolü

İzmir Emniyet Müdürlüğü ile Türk Telekom arasında MOBESE projesi için protokol imzalandı.

  • Ege Postası
  • 18.12.2014 - 12:45
Türk Telekom Batı-I Bölge Müdürü İsmail Uzel ve İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya arasında imzalanan MOBESE Protokolü ile, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi Projesi, İzmir'de hayata geçti. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi projesi, asayiş ve güvenliğe katkı sağlamanın yanı sıra; trafik akış ve yoğunluğunu izlemek, elde edilen görüntüleri değerlendirerek meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı, hızlı ve etkin ek tedbirler geliştirmek amacıyla kullanılacak. Türk Telekom Batı-I Bölge Müdürü İsmail Uzel, “Kamu güvenliği ile ilgili çalışmalarımız tüm Türkiye genelinde büyük bir hızla sürüyor. Türk Telekom olarak emniyet ve kamu kuruluşlarına şehir güvenlik sistemleri altyapısının kurulumu, bakımı, yenilenmesi gibi konularda tüm desteği sağlıyor ve 7/24 hizmet sunuyoruz" diye konuştu. 

Proje kapsamında güvenlik güçlerinin sevk ve idaresi dijital ortamda tek bir merkezden gerçekleştirilecek. Tüm faaliyetler tek bir veri tabanında toplanarak bilimsel verilere dayalı güvenlik planlamaları yapılacak.

İZMİR'DE 18 NOKTA BELİRLENDİ
Proje kapsamında İzmir'in merkezinde belirlenen 18 nokta 85 kamera ile izlenecek. Fiber optik kablo altyapısı ile erişim sağlanarak, asayiş olaylarına müdahale ve analizlerin daha kaliteli ve daha hızlı gerçekleşmesi hedefleniyor. Projede belirlenen nokta sayısının önümüzdeki dönemde 800'ün üzerine çıkması planlanıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.