Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de trajedi

İzmir'de trajedi

İzmir'de hurda toplayarak ailesinin geçimini sağlamaya çalışan Tuncay Cabık yokluk içinde ailesine bakmaya çalıştığını söyleyerek yetkililerden yardım istiyor.

  • Ege Postası
  • 07.12.2014 - 12:08
İZMİR - İzmir'in Karabağlar ilçesinde metruk bir bina içine kurdukları çadır içinde yaşayan ailenin dramı yürek burkuyor. Hurda toplayarak ailesinin geçimini sağlamaya çalışan Tuncay Cabık (40) yokluk içinde ailesine bakmaya çalıştığını söyleyerek yetkililerden yardım bekliyor.

BOŞ ARAZİDE ÇADIR KURDULAR

İşsizlik sebebiyle Adana'dan göç eden Tuncay Cabık, 2012 yılında İzmir'e geldi. Tuncay Cabık, eşi Gülcan çocukları Olcay (15) ve 13 yaşındaki Umut ile birlikte bir süre geçici işlerde çalıştı. Herhangi bir gelir kaynağı bulunmayan Tuncay Cabık, ailesine bakabilmek için hurda toplamaya başladı. Aile daha sonra kalmak için tavanı olmayan bir metruk bina buldu. Cabık ailesi, boş arazide bulunan metruk binaya yerleşti. Üstü açık metruk bina içine çadır kuran ve burada yokluk içinde yaşam mücadelesi veren aile, vatandaşların da yardımıyla geçinmeye çalışıyor.
"HURDA TOPLAYARAK GEÇİNMEYE ÇALIŞIYORUZ"
Eşi Gülcan Cabık'ın Adana'da geçirdiği trafik kazası sebebiyle iki bacağında da platin bulunduğunu ve yürümekte zorluk çektiğini belirten Tuncay Cabık, "Eşim ve iki çocuğumla yaşam mücadelesi veriyorum. Hurda toplayarak geçinmeye çalışıyoruz. Büyük oğlum benimle birlikte hurda topluyor. Hiçbir imkanımız yok. Perişan haldeyiz. Yetkililerden yardım bekliyoruz." dedi.

Soğuk kış günlerinde hastalıklarla boğuştuklarını anlatan acılı baba Cabık, "Muhtar vasıtasıyla Kaymakamlık tarafından bir ev ayarlayacağını duyduk. İnşallah kısa sürede bir eve çıkarız" diye konuştu. (CİHAN)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.