Dolar 32,5209
%0.26
Euro 34,9690
%0.66
Altın 2.436,410
%-0.09
Bist-100 9.916,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de polisi alarma geçiren intihar mesaisi

İzmir'de polisi alarma geçiren intihar mesaisi

İZMİR'in Buca İlçesi'nde, 40 yaşındaki E.K. işletme hakkını alıp bir miktar masraf yaptığı kafeden çıkartılmak istenince iddiaya göre bunalıma girip tabancayla intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine, çok sayıda uzun namlulu tüfek ve çelik yelekli polis kafe çevresinde güvenlik önlemi aldı. Kafeyi boşaltmak için yaklaşık 17 bin TL'lik zararının karşılanmasını isteyen iki çocuk annesini polis güçlükle ikna etti. Polis merkezine götürülen E.K.'nın elindeki tabancanın kurusıkı olduğu belirlendi. İzmir'de polisi alarma geçiren

  • Ege Postası
  • 29.07.2015 - 14:53
İZMİR - Olay, Buca İlçesi pazaryeri yakınlarında bugün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Pastane işletmeciliği yaptığı öğrenilen evli ve iki çocuk annesi E.K. bir süre önce söz konusu yerdeki kafenin (Uçar kafe) işletmesini devraldı. Kafenin bazı bölümlerini yenileyen E.K., iddiaya göre kafeden çıkartılmak istendi. Yaptığı masrafın karşılanması durumunda kafeyi boşaltacağını belirten E.K., buna olumlu yanıt alamayınca bunalıma girdi. Tabancayla kafeye gelip intihar girişiminde bulunan E.K.'yı görenler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Müşteriler hemen kafeden uzaklaştırıldı, uzun namlulu tüfek ve çelik yelekli polisler kafe çevresinde güvenlik önlemi aldı.



POLİS İKNA ETTİ
Yaklaşık 1 saat boyunca polise direnip masraflarının karşılanmasını isteyen E.K., kafenin işletmesiyle ilgili olan yöneticiye de tepki gösterdi. Polis, sorunun çözüleceği yönünde söz vermesi üzerine, E.K. elindeki tabancayı bırakıp teslim oldu. Öfkeli kadın ifadesinin alınması için polis merkezine götürülürken, elindeki tabancanın kurusıkı olduğu belirlendi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.