Dolar 32,3413
%-0.06
Euro 34,8512
%0.17
Altın 2.386,290
%-0.44
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İnce'den sürpriz İzmir çıkarması!

İnce'den sürpriz İzmir çıkarması!

CHP'nin 18’inci Olağanüstü Kurultay’ında mevcut Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na rakip olan Yalova Milletvekili Muharrem İnce, İzmir’e sürpriz bir çıkarma yaptı. Basına duyurulmayan programı kapsamında İnce, İzmir Sanat’ta Sosyal Demokrat Diyalog Platformu’nun düzenlediği toplantıya katıldı. İnce toplantının ardından EBSO’da aralarında İzmir eski milletvekilleri Sedat Uzunbay, Erdal Karademir ve Hakkı Ülkü’nün de yer aldığı yaklaşık 20 kişi ile yemek yedi.

  • Ege Postası
  • 23.01.2015 - 09:59
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP’nin Eylül ayında gerçekleşen 18’inci Olağanüstü Kurultay’ında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na rakip olan Yalova Milletvekili Muharrem İnce, İzmir’e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

İZMİR SANAT'TA TOPLANTI
İnce, Fuar İzmir Sanat’ta Sosyal Demokrat Diyalog Platformu’nun düzenlediği toplantıya konuşmacı olarak katıldı. İnce basına duyurulmayan toplantıda ülke gündemini değerlendirdi, parti içine yönelik ise önseçim mesajları verdi.

ÖNSEÇİM MESAJI
 İnce’nin Yalova’da önseçim yapılmazsa önseçimin yapılacağı bir ilden milletvekili aday adayı olacağını bu ilin İzmir'de olabileceğini ifade ettiği öğrenildi.

EBSO'DA YEMEK
İnce panelin ardından Ege Bölgesi Sanayi Odası’na (EBSO) geçerek burada akşam yemeği yedi. EBSO’nun en üst katında bulunan restoranın özel bölümünde gerçekleşen yemeğe aralarında İzmir eski milletvekilleri Sedat Uzunbay, Erdal Karademir ve Hakkı Ülkü’nün de yer aldığı yaklaşık 20 kişi katıldı. Yemek gece geç saatlere kadar sürdü. İnce’nin yemekte  “Genel seçimler ülke adına büyük önem taşıyor. Görevimiz ne olursa olsun önceliğimiz partiye 1 oy daha fazla nasıl kazandırırız olmalı" dediği öğrenildi.


İnce, Kasım ayında da İzmir’e gelmiş, Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanlığı’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlediği ’Atatürk’ten Günümüze Eğitim’ başlıklı konferansa konuşmacı olarak katılmıştı.

Kurultay’da beklenenin üzerinde oy alan İnce, kurultayın ardından Türkiye’yi karış karış gezeceğini ifade etmişti. İnce'nin İzmir ziyaretleri genel seçim sonrası yapılacak olan olağan kurultay süreci için nabız yoklama olarak yorumlanıyor. Parti kulislerinde İnce'nin önseçim olması halinde İzmir'den aday adayı olabileceği konuşuluyor.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.