Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li aday adayı, mesleğinin avantajını kullandı

CHP'li aday adayı, mesleğinin avantajını kullandı

GENEL seçimde rakip partilerden önce önseçimle kendi içinde yarışacak olan CHP'de milletvekili aday adayları fark yaratmaya çalışıyor. CHP İzmir İl Başkan Yardımcılığı görevinden milletvekili olabilmek için istifa eden Altan İnanç, reklamcı olmasının avantajıyla kendine sekiz dakikalık tanıtım filmi çekti.

  • Ege Postası
  • 22.01.2015 - 13:33
İZMİR - İzmir'de milletvekili adaylarını önseçimle belirleme kararı alan CHP'de göreve talip olanlar kendilerini önce üyeye anlatmak için atağa geçti. Partide 2011 yılından bu yana yöneticilik yapan, yerel seçimde partinin mutfağında çalışan Altan İnanç, adaylığa giden yolda önce parti üyesinden vize alabilmek için sekiz dakikalık tanıtım filmi çekti. Reklamcı olan İnanç, takım elbise ile ofisinde gerçekleştirdiği çekimde kendini tanıtmanın yanısıra "Siyasette girmenizde ne etkili oldu", "Önseçim yapılmalı mı", "Yerel seçimle ilgili görüşleriniz nedir" sorularını yanıtlıyor. Müzikle başlayan film, yine müzikle tamamlanıyor. İnanç, seçim sloganını da yine soyadından esinlenerek, "İnanç, halka ve yarınlara güvenmekle başlar" olarak belirlemiş. Adı ve soyadından oluşan web sitesi açan yüzlerce broşür bastıran İnanç, şunları söyledi: 

"Önseçim yapıldığında yaklaşık 70 bin kişiye kendimizi tanıtacağız. Ben de görselliğin daha kalıcı olacağını düşünerek film çektim. Filmi ekip arkadaşlarım kendi kameramızla çekti. İş profesyonel ama ruhum amatör. Kamera karşısına ilk kez geçtim. Kendimi, bugüne kadar yaptıklarımı, hedefimi, neden milletvekili olmak istediğimi anlatıyorum. Tanıtım filmini web sitesinin yanısıra sosyal medyadan da paylaştım. Broşür dağıtacağım, örgütün aday tanıtım toplantılarına katılacağım. Önümüzdeki hafta Şirinyer'de irtibat ofisi açacağım." ELİF DEMİRCİ DHA

VİDEO'YU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.