Dolar 32,5920
%0.32
Euro 35,0059
%0.1
Altın 2.451,220
%0.62
Bist-100 9.792,00
%0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İlkokul öğrencileri Etimesgut Belediyesi'ni ziyaret etti

İlkokul öğrencileri Etimesgut Belediyesi'ni ziyaret etti

Ankara'da Eryaman Göksu İlkokulu'ndan 50 öğrenci, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’i ziyaret etti.Belediye çalışmaları ve özel yaşamı hakkındaki öğrencilerin sorularını cevaplayan Demirel, “İşinizden ailenize zaman ayırabiliyor...

  • Ege Postası
  • 22.05.2013 - 14:15
Ankara'da Eryaman Göksu İlkokulu'ndan 50 öğrenci, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’i ziyaret etti.

Belediye çalışmaları ve özel yaşamı hakkındaki öğrencilerin sorularını cevaplayan Demirel, “İşinizden ailenize zaman ayırabiliyor musunuz'” sorusuna Demirel, “Yoğun bir tempoda gece gündüz çalışıyorum. O nedenle aileme, çocuklarıma yeteri kadar zaman ayıramıyorum.” dedi. Demirel öğrencilere tavsiye ve nasihatte bulunarak, kendilerini her alanda en iyi yetiştirmelerini istedi.
Demirel, “Bunun için de derslerinize çok iyi çalışın. Bol bol kitap okuyun. Vaktinizi en verimli şekilde değerlendirin. Millet olarak sizlerden çok şey bekliyoruz. İlerde hangi mesleği seçerseniz seçin, işinizi layıkıyla yapın. Vatanımıza, milletimize, bayrağımıza sahip çıkın.” nasihatında bulundu.

Demirel, öğrencilerin hangi takımı tuttukları sorusuna “Bir takımı tutmak, onun başarısıyla sevinmek güzeldir. Ancak, kesinlikle fanatik olmayın. Rakip takımların taraftarları arkadaşınız, kardeşinizdir. Rakip takımlar ve taraftarları olmasa, sizin takımınız da olmaz, sizin o takımı tutmanızın anlamı da olmaz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.