Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İlk kez bowling oynadılar

İlk kez bowling oynadılar

AK Parti Konak İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyonla derslerinde başarılı ve maddi durumu yetersiz çocuklar hayatlarında ilk kez bowling oynadı.

  • Ege Postası
  • 23.04.2015 - 16:15
İZMİR - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Fame City’de
düzenlenen bowling turnuvasına katılan çocuklar büyük mutluluk yaşadı. Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, “Böyle bir günde çocuklarımıza hem milli egemenliği hem de bayram olarak 23 Nisan’ın önemi ile ilgili bilgiler verdik. Bir yandan da bowling ile tanışmaları ve eğlenmeleri sağlandı. Çocuklar bizler için çok önemli ve geleceğimizin teminatı. Çocuklarımızın milli ve manevi değerlere bağlı yetişmeleri gerekiyor” dedi.

AK Parti Konak İlçe Başkanlığı derslerinde başarılı maddi durumu yetersiz çocukları ilk kez bowling ile tanıştırdı. Konak ilçesindeki Kadifekale, Ballıkuyu, Gültepe ve Eşrefpaşa semtlerinde yaşayan çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Fame City’de düzenlenen bowling turnuvasına katıldı. Bowling oynarken büyük mutluluk yaşayan çocuklar daha sonra langırt oynadı. Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına bayram olarak armağan edildiğini vurgulayarak sözlerine başlayan AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm ülke ve dünya çocuklarına kutlu olsun.
Çocukların savaş görmediği, barış içinde huzurlu, mutlu, bir dünya diliyoruz” dedi. Bağımsızlığın önemli bir unsurun da milli egemenlik olduğunu dile getiren Başkan Yıldırım, “Milli egemenlik kayıtsız şartsız millete ait olmalıdır. Kurucu meclisimizin ilk sembollerden biri de milli egemenlik vurgusudur. Milli egemenlik demokrasinin vazgeçilmezidir. AK Parti’nin de sonuna kadar savunduğu bir unsurdur. Milli egemenlik gücünü sandık sonuçlarından alan bir yönetim anlayışıdır. Milletin söz sahibi olduğu yönetim şeklidir. Böyle bir günde çocuklarımıza hem milli egemenliğin hem de bayram olarak 23 Nisan’ın önemi ile ilgili bilgiler
verdik. Bir yandan da bowling ile tanışmaları ve eğlenmeleri sağlandı. Bu
tarz etkinliklerimiz bundan sonra da sürecek. Çocuklar bizler için çok
önemli ve geleceğimizin teminatı. Çocuklarımızın milli ve manevi değerlere bağlı yetişmeleri önemli. Bu anlamda AK Parti, bugüne kadarki icraatlarıyla eğitime verdiği önemi ortaya koydu” şeklinde konuştu. AK Parti Konak Tanıtım ve Medya Başkanı Aycan Bal da, “Hayatları boyunca hiç bowling oynanamamış çocuklarımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ilk kez bowling ile tanıştılar. Mutlulukları gözlerinden okunuyor. Geleceğimizin teminatı çocuklara AK Parti olarak hep önem verdik. Bundan sonra da bu tip organizasyonlarımız devam edecek” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.