Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Kadınlardan 23 Nisan şenliği

AK Kadınlardan 23 Nisan şenliği

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları 23 Nisan dolayısıyla düzenlediği etkinlikte Karşıyaka’da bulunan çocuk yuvasını ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 23.04.2015 - 15:51
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Sosyal Hizmetler İzmir İl Müdürlüğü’ne bağlı Karşıyaka Çocuk Yuvası’na ziyarette bulunan AK Parti İzmir İl Kadın Kolları çocuklara bayram yaşattı. Kendi çocuklarıyla yuvadaki çocukları bir ara getiren AK Kadınlar hep birlikte 23 Nisan coşkusuna ortak oldular. AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Sosyal İşler Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe AK Parti Kadın Kolları MKYK üyesi Ayşe Engür, Milletvekili adaylarımız Durmuş Boztuğ ve AK Parti Kadın Kolları İlçe teşkilatları katıldı.

Yeni Türkiye’nin güçlü geleceğinin çocuklar tarafından inşa edileceğine dikkat çeken AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Karşıyaka Çocuk Yuvasını ziyaret ederek, hep birlikte çocukların coşkusunu paylaştık. Çocuklarımız bizlerin güçlü geleceği. Türkiye okuyan ve gelişen çocuk ve gençlerimizle gelişecektir. Bu mutlu günde çocuklarla bir arada olmak onların coşkusunu birlikte yaşamak istedik. Bu yüzden kendi çocuklarımızla Karşıyaka Çocuk yuvasındaki evlatlarımızı bir araya getirdik. Yuvadaki çocuklarımızın gözlerindeki mutluluğu gördük. Öğretmenleri bizlere kimi çocukların palyaço ve şarkılar eşliğinde ilk defa eğlenme fırsatı bulduğunu ve yüzlerinin güldüğünü söylediler. Bu bizi daha da mutlu etti. Bu ülkenin tüm çocukları bizim çocuklarımızdır. AK Parti olarak Yeni Türkiye, 2023 Hedefimizde en büyük destekçimiz şimdiki çocuklarımız olacak” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.