Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İZSİAD’dan MHP’ye iade-i ziyaret

İZSİAD’dan MHP’ye iade-i ziyaret

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) Başkan Hasan Küçükkurt ve yönetimi, göreve geldikten sonra kendilerine tebrik ziyareti gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş'a iade-i ziyarette bulundu.

  • Ege Postası
  • 05.07.2013 - 13:50
İZSİAD'a gerçekleştirdikleri ziyaretlerde gösterdikleri misafirperverlik ve samimiyet için teşekkür eden Başkan Karataş, "Biz de sizi ağırlamaktan mutluyuz, İZSİAD yönetimi ve üyeleriyle İzmir'den Türkiye'ye örnek teşkil edebilecek bir dernek. Bu yönüyle İZSİAD'ı tekrar tekrar tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

"1 TL’ye mazot vaadeden siyasetçileri gördük"

Karataş'ın makamında gerçekleşen ziyarette sohbet konusu ağırlıklı olarak ekonomiydi. Küçükkurt'un "Türkiye'nin ekonomik gidişatını pek parlak görmüyoruz. Bu gidişatın hesabı kime kesilecek" şeklindeki ifadesi üzerine Karataş şunları söyledi: "Türkiye'nin ekonomik sıkıntılarının olduğu bir gerçek ancak iktidar partisi pembe tablolar çizerek bu sıkıntıların üzerini örtmeye çalışmakta, sözde anamuhalefet partisi ise meseleyi sadece uzaktan izlemekle yetinmektedir. Biz bu ülkede mazotu 1 TL'ye satma vaadinde bulunan siyasetçiler gördük. Ancak Türk milleti artık bu boş vaatlere kanmıyor. Çizilen pembe tablolara inanmıyor ve somut çalışmalar bekliyor. Bu noktada Genel Başkan Yardımcımız ve İzmir Milletvekilimiz Ahmet Kenan Tanrıkulu'nun Meclis'te yaptığı çalışmalar Türkiye'nin ekonomik sıkıntıları ortaya koyan ve beraberinde çözümü de sunan çalışmalardır."

MHP'nin ekonomik alandaki çalışmalarını kendilerinin de takip ettiğini ifade eden Küçükkurt ise, "İZSİAD her siyasi partinin evidir. Bizim için temel ilke, Cumhuriyet, değerlerine bağlılıktır. Bu değerleri benimseyen herkese kapımız açık, bu değerlere bağlı olan herkesle İzmir için işbirliği yapmaya hazırız." şeklinde konuştu.

MHP’nin, Mustafa Kemal Atatürk’e ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan tek parti olduğunu vurgulayan Karataş, bu milli değerler çerçevesinde, kendilerinin de tüm sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğine açık olduklarını söyledi. Karataş sözlerine şöyle devam etti: “Mustafa Kemal Atatürk’e ve onun kurduğu Cumhuriyet değerlerine bakışımızı tüm Türkiye biliyor, Milli Değerleri Koru ve Yaşat adıyla hayata geçirdiğimiz temalı mitinglerimizle bunu bir kez daha tüm Türkiye’ye gösterdik. Miting yaptığımız her ilde coşkulu bir katılımla bu milletin önemsediği değerleri diğer partilere de hatırlatmış olduk. Bugün inanç siyaseti yapanlar da Cumhuriyet değerlerini koruma noktasında kadrolarını bu çizgide oluşturamayan, yalnızca adıyla var olmaya çalışanlar da Türk Milleti’nden gerekli cevabı sandıkta alacaktır.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.