Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hüseyin Sezer'den Aliağa ve Dikili çıkarması

Hüseyin Sezer'den Aliağa ve Dikili çıkarması

2. Bölge Milletvekili aday adayı Hüseyin Sezer hız kesmeden bugün Aliağa ve Dikili’de ziyaretlerde bulundu. Hüseyin Sezer'den kuzey çıkarması

  • Ege Postası
  • 06.03.2015 - 10:06
2011 yılında 2. Bölgeden “Gencin Adayı” sloganıyla Milletvekilliği için yola çıkan ve seçim bölgesinde etkin bir çalışma gerçekleştiren Sezer, 7 Haziran’da gerçekleşecek olan genel seçimde yeni sloganı “Vakit Tamam, Geliyoruz” ile çalışmalarına devam ediyor.  

Sezer :“65 yıl içinde CHP tek başına iktidar olamıyor. Bu 65 yıl içinde toplasanız CHP ve sosyal demokrat partilerin toplamı 15 yıldan daha uzun değil, o da koalisyonlar dâhil. O zaman demektir ki iktidar olmamızın önünde bir sorun var, bir sıkıntı var. Mevcut duruma baktığımızda çok iyi yalan söyleyen 13 yıllık bir kadro var ve bunlar halkı kandırma meziyetine sahip insanlardan oluşuyor ama bizde de bir eksiklik var. CHP kendi örgütlerine güvenerek, biz kendimize ve iktidar olabileceğimize inanarak, çıkıp adımızın üzerindeki halk partisindeki halka bütünleşmek ve birleşmek için sokaklar mahaller ve kentlerde o insanlara biz gerçekleri anlatabilirsek CHP’nin önünde hiçbir engel kalmayacaktır.


Çünkü 60 yıldır bu ülkede yaşanan hiçbir sorunun altında CHP katkısı yoktur. O yüzden söyleyecek çok sözümüz yürüyecek çok yolumuz var hiçbir şeyin sorumlusu değiliz. Alnımız açık bir şekilde çok net kendimize inanarak güvenerek CHP olarak sokağa çıkıp anlatabiliriz. Ben içinizden gelmiş bir genç kardeşiniz olarak buna talibim diyorum ve CHP’yi her platformda her mecrada savunmak ve iktidara taşımak için sizlerle beraber yola çıkmış durumdayım.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.