Dolar 32,2625
%0.02
Euro 34,7024
%-0.02
Altın 2.401,220
%0.04
Bist-100 10.258,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alabay: Kanımın son damlasına kadar....

Alabay: Kanımın son damlasına kadar....

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Adnan Alabay, Karşıyaka Uğur Mumcu Parkı'nda, Sevgi ve Dayanışma Platformu'nun düzenlediği toplantıya katıldı, ADD'yi ve TEMAD Karşıyaka Şubesi'ni ziyaret etti. Alabay'ın son durağı ise Emekli-Sen Karşıyaka Şubesi oldu. Alabay, ziyaretlerde çarpıcı açıklamalar yaptı, "Kanımın son damlasına kadar çalışacağım dedi. Alabay iddialı konuştu

  • Ege Postası
  • 05.03.2015 - 11:04
İZMİR- Ziyaretler sırasına konuşma yapan CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Adnan Alabay, İzmir’de yerel seçimlerde kaybedilen belediyelere dikkat çekerek, “Biz milletvekilliğine halka dokunmak için talip olduk. İzmir CHP’nin kalesi. Bizim buradaki hedefimiz 26 milletvekilinin tamamını almaktır. Ben bu inançla çalışıyorum ve başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum. Halk bize yerel seçimlerde bir uyarı verdi, biz bu uyarıyı dikkate alacağız. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımız ile birlikte CHP’nin kalesi olan İzmir’de büyük başarılara imza atacağız" dedi.
 
“KANIMIN SON DAMLASINA KADAR ÇALIŞACAĞIM”
Alabay sözlerini şöyle sürdürdü:
“Halk ile belediyelerimiz arasında köprü kuracağız, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimiz arasında bir köprü olacağız. Seçimlerde yüzde 70 oy olsak da, kendimizi başarılı kabul etmiyoruz. Yerel seçimlerde kaybettiğimiz 8 İlçenin yeniden alınması için çalışacağız. Ben bunun için kanımın son damlasına kadar mücadele edeceğim."



MOLVA VE KARAER DE KATILDI
Karşıyaka’da Uğur Mumcu Parkı'nda Sevgi ve Dayanışma Platformu'nun her hafta düzenlediği toplantıya Karşıyaka’dan aday adayı olan YDK üyesi Sumru Karaer ve Sevgi Molva da katıldı.  
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.