Dolar 32,5883
%0.23
Euro 34,8248
%0.47
Altın 2.412,550
%-0.83
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nahide Demir 'hesap sormak' için adaylığını açıkladı

Nahide Demir 'hesap sormak' için adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi'nde yaklaşan 7 Haziran öncesinde ön seçim yarışı devam ediyor. Karabağlar Eski Belediye Meclis Üyesi Nahide Demir İzmir 1'inci Bölge milletvekili aday adaylığını açıkladı. 7 Haziran’daki genel seçimler öncesinde "Yarışta ben de varım” diyen kadın adaylardan Demir, “Cumhuriyet Halk Partisi'nin, direnen İzmir'in kadın milletvekili olmak üzere aday adaylığımı açıklıyorum” şeklinde konuştu.

  • Ege Postası
  • 04.03.2015 - 17:19
İZMİR- Geçtiğimiz dönem Karabağlar Belediye Meclis Üyeliği görevi yapan CHP’li Nahide Demir milletvekili aday adaylığını açıkladı. Partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında çok sayıda partilinin ve belediye meclis üyelerinin de destek verdiği Demir, “Ülkeyi bu hale sokanlardan hesap soracağız” diyerek, iktidar yarışına dahil olduğunu belirtti.

“HESAP SORACAĞIZ”

Yaptığı açıklamada CHP’nin iktidarında hesap soracaklarını vurgulayan Demir, “Haksızlığa uğrayanların hakkını aramak, Türkiye'yi etnik köken ve mezhep üzerinden ayrıştırmak isteyenlerden,  ülkemizde analar ağlamsın deyip, halkın anasını ağlatanlardan, şehit analarının yüreğini sızlatanlardan, talimatını ben verdim diyenlerden,ülkemizin kurucularına iki ayyaş diyenlerin, ayakkabı kutularını aklayanların, yatak odasında para sayma makinesi saklayanlardan, muhalifi haklayanlardan, ülkemizdeki çocukları sokaklarda döverek öldürenlerden, gençlerimiz işsiz, emeklilerimiz perişan halde iken Osmanlıcılık oynayanlardan, cumhuriyetimize 90 yıllık reklam arası diyenlerden, kadının en büyük kariyeri çocuk doğurmaktır diyenlerden, kadın erkek eşitliği “fıtrat'a terstir” diyenlerden hesap sormak için siz değerli parti üyelerimizden yetki istiyorum” şeklinde açıklama yaptı.

“DAHA İYİ BİR TÜRKİYE” İÇİN ÖRGÜTTEN DESTEK İSTEDİ

Ezilenler adına hak arayacaklarını da hatırlatan 1’in Bölge Milletvekili Aday Adayı Nahide Demir, “İşçinin, emekçinin, köylünün, memurun ve AVM'lere kurban edilen esnafın sosyo-ekonomik koşullarını iyileştirmek ve sosyal haklarını savunmak için mecliste görev yapmak istiyorum.Kısacası herkesin kendini güvende hissettiği, barışın ve kardeşliğin kazandığı özgürlüğün ülkesi Türkiye için mücadele ediyorum. Bu mücadeleyi TBMM'ye taşımak niçin sizlerden yetki istiyor, Cumhuriyet Halk Partisi'nin direnen İzmir'in kadın milletvekili olmak üzere aday adaylığımı açıklıyorum” diyerek alkışlar arasında sözlerini noktaladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.