Dolar 32,2064
%0.13
Euro 35,1177
%0.07
Altın 2.476,620
%0.36
Bist-100 10.217,00
%0.57

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hüseyin Çelik’ten “İzmir” açıklaması

Hüseyin Çelik’ten “İzmir” açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, 30 Mart’taki yerel seçimlerin İzmir ayağını değerlendirirken, itiraf gibi açıklamalarda bulundu, “Bizim de hatamız var. Hizmet edecek teşkilatları oluşturamadık” dedi.

  • Ege Postası
  • 22.04.2014 - 09:21
ANKARA - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, NTV'de '45 Dakika' programında gazeteci Mehmet Barlas'ın sorularını yanıtladı, 30 Mart seçimlerinde İzmir’de aldıkları sonucu değerlendirirken, “Bizim de hatamız var. Gerekli teşkilatları oluşturamadık. Endişeli laiklere kendimizi daha iyi tanıtmalıydık” dedi.
Çelik, İzmir değerlendirmesinde “CHP, başkasını kötüleyerek iktidar olamayacağını anlamalıdır. İzmir'de bizim de hatamız var. Muhteşem hizmetler yaptık. Biz vatandaşa hizmet edecek teşkilatlar oluşturamadık. Bu bizim eksiğimiz. Endişeli laikler dediğimiz kesime kendimizi daha iyi tanıtmalıydık. İzmirliyi suçlayarak, kendimizi kesinlikle sorumluluktan kurtaramayız. Bize karşı ideolojik direnç içinde olan insanlara karşı bu direnci kıracak bir yol mutlaka vardır. Bazı algıları değiştirmek için çalışmalıyız” diye konuştu.

KAVGA KAOS YOK
Siyaset gündemini meşgul eden Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Çelik, "Vatandaşlarımız şundan emin olsunlar, bu cumhurbaşkanlığı seçiminde kavga ve kaos olmayacak" diye konuştu. Çelik, AK Parti için dillendirilen 'eşbaşkanlık' iddiasını "Bundan daha saçma ve aptalca bir şey duymadım. İsteyen yapabilir ama bizim böyle bir durumumuz yok" sözleriyle yalanladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.