Dolar 32,4913
%0.13
Euro 34,8183
%0.28
Altın 2.488,400
%1.06
Bist-100 9.556,00
%0.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gözler o toplantıda!

Gözler o toplantıda!

CHP il başkanları 26 Nisan’da parti genel merkezinde toplanacak ve sonuçları masaya yatıracak. Gözler parti içi başarılı/başarısız tartışmalarının yaşandığı İzmir’e yönelik değerlendirmede olacak. Toplantıdan bir gün önce Ankara’ya gidecek olan İl Başkanı Ali Engin, geniş bir rapor hazırlamak için düğmeye bastı. İlçelerden köyler ve merkezdeki oy oranlarını ayrı ayrı isteyen Engin,toplantıda seçim sonuçlarını rakamsal verilerle ortaya koyacak.Engin’in oyların arttığına dikkat çekeceği,kaybedilen yerlerde parti aleyhine çalışmış isimlerin etkisini ortaya koyacağı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 21.04.2014 - 11:01
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ – CHP partinin “kale”si olarak nitelendirilen İzmir’de, Büyükşehir artı 22 ilçede ipi göğüslemişti.İl Başkanı Ali Engin “ başarılıyız” yorumunda bulunmuş, geçmiş dönemde partide görev alan bir çok isimde “başarısız olduk” eleştirisini getirmişti.Merakla beklenen PM’de CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise  “ Başarı yok. 8 İlçe kaybedildi. Tartışmaları bırakıp bu ilçeler nasıl kazanılır onun için çalışın” mesajı vermişti.

ENGİN GENİŞ ÇAPLI BİR RAPORLA GİDECEK

CHP'li il başkanları seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere 26 Nisan'da Ankara'da olacak.Genel Merkez'de saat 10:00'da yapılacak İl Başkanları toplantısında gözler 30 Mart’taki sonuçlar doğrultusunda parti içi başarılı/başarısız tartışmaların yaşandığı İzmir’le ilgili yapılacak değerlendirmede olacak. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’in toplantıdan bir gün önce Ankara’ya gideceği belirtilirken, Cumartesi günkü toplantı için geniş çaplı bir rapor hazırlamak için düğmeye bastığı öğrenildi. İlçelerden köyler ve merkezdeki oy oranlarını ayrı ayrı isteyen Engin,seçim sonuçlarını rakamsal verilerle ortaya koyacak. Engin  2009 ve 2011 seçim sonuçlarını da beraberinde görtürecek  ve 30 Mart’ta oyların arttığına dikkat çekecek. Engin’in 8 ilçenin büyük çoğunluğunda  parti aleyhine çalışmış isimlerin etkisini de Genel Başkan’a anlatacağı ve başlattığı geniş çaplı disiplin harekatı hakkında bilgi vereceği öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.