Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Herşey hasta çocuklar için

Herşey hasta çocuklar için

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Büyük Çocuk Kliniği'nin duvarları, tedavi gören çocukların hastane korkusunu azaltmak ve eğlenceli bir ortam oluşturmak amacıyla, “Yedi Renkten Tek Yüreğe" adlı proje kapsamında çizgi film karakterlerinin resimleri ile süslendi.

  • Ege Postası
  • 12.09.2015 - 12:33
Klinik çalışanlarının girişimi, Alsancak Rotary Kulübü'nün finansal desteği, Ata Işık'ın boya ve fırça temini ile duvarlar, tasarım sanatçısı Özlem Altınbilek, Senem Aldemir Düren ve Gökhan Kartal tarafından çizgi film karakterlerinden oluşan tasarımlarla boyandı. Serviste yatan çocukların da sanatçılarla birlikte boya yaparak eğlenceli vakit geçirdiği projede, klinik çalışanları ve refakatçiler de boyamaya katılarak elbirliği ile servisin duvarları renklendi.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Gökhan Akbulut proje gönüllüleri ile bir araya gelerek verdikleri destekten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi. Hastalara daha iyi hizmet verebilmek için hastaneye destek olan gönüllülerin yaptığı çalışmaların önemini vurgulayan Akbulut, gönüllülere teşekkür belgesi verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.