Dolar 32,3578
%-0.38
Euro 34,8084
%0.01
Altın 2.400,590
%-0.91
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Her yönüyle Meclis'e yakışacak isim”

“Her yönüyle Meclis'e yakışacak isim”

7 Haziran seçimlerine az bir süre kala çalışma temposunu daha da artıran AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka Nergiz mahalle esnafıyla bir araya geldi. Kerem Ali Sürekli’nin ziyaretinden memnun kalan vatandaş, her yönüyle meclise yakışacak isim olarak vekil adayını 7 Haziran’dan sonra Ankara’da görmek istediklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 28.05.2015 - 11:04
AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli Karşıyaka’nın Nergiz mahalle sakinleri ve esnafıyla bir araya geldi. Genel seçim sürecine az bir süre kala ziyaretlerini sıklaştıran ve tekrarlarını gerçekleştirdiği görüşmeler sonucu vatandaşın ilgisini ve taktirini kazanan Sürekli, gördüğü destek karısında onurlandığını ifade etti. Vatandaş, 7 Haziran itibariyle İzmir ve İzmirli için sorunların ve projelerin peşinde koşturacak, her yönüyle meclise yakışacak isim olarak Kerem Ali Sürekli’yi Ankara’da görmek istediklerini ve artık Karşıyaka’nın hizmetle buluşması gerektiğini söyledi.  

Bunun ardından duygularını ifade eden Sürekli “ Sizlerin sevgisini, taktirini kazanmak her şeye değer. 7 Haziran seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Sizlerin desteğiyle, gösterdiğiniz teveccüh ile inşallah o gün hep birlikte gülecek, heyecanımızı beraber yaşayacağız. İzmir’imizin gözbebeği Karşıyaka’yı daha yaşanabilir kılacak ve sizlerin değimiyle hizmetle buluşturacağız” şeklinde konuştu.



Gece Yarısı Dondurmalı Sohbet

Günün her saatini değerlendiren ve çalışmalarını gece saatlerinde de sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli gece geç saatte Karşıyaka’da bulunan taksi duraklarını gezdi. Taksicilerle sohbet eden vekil adayı ısınan havalar dolayısıyla ziyaret esnasında çalışanlara dondurma ikram etti. Gittiği her durakta buyur gören Sürekli, esnafla sohbet etti, gönül aldı. Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka’nın gereken değeri görmediğini ifade eden taksicilere “ İzmir gerek ticari, gerek sosyal hayat konusunda çok önemli bir kentimiz. Bugün Karşıyaka’da gezerken pek çok gencimizle karşılaştık ve sohbet etme imkanı bulduk. Karşıyakalı vatandaşın hepsi aynı şeyi söylüyor. Artık Karşıyaka’ya hizmet gelsin. Özellikle gençlerimiz sosyal faaliyetlerini daha iyi gerçekleştireceği yaşam alanları istiyor. Bizim projelerimiz hazır. En çok önemsediğimiz statla başladık, Allah’ın izniyle bunların devamı gelecek. Bizim temel prensibimiz çalışmak, üretmek ve hizmet etmek” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.