Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İlhan İşbilen iktidarı hedef aldı: 'Büyük Türkiye' düşüncesi buhar!

İlhan İşbilen iktidarı hedef aldı: 'Büyük Türkiye' düşüncesi buhar!

“Büyük Türkiye Hayali”, “Komşularla Sıfır Sorun”, “Dünya Ekonomisinde Söz Sahibi Olmak” gibi önemli terimlerle meydanlarda boy gösterenler bugün ülkeyi uçurumun kenarına kadar getirdiğini ifada eden Bağımsız İzmir Milletvekili İlhan İşbilen, küresel olarak bakıldığında ciddi sorunların yaşandığını söyledi. İzmir'in Bağımsız Milletvekili Adayı İşbilen'in hedefinde iktidar:

  • Ege Postası
  • 27.05.2015 - 15:47
İZMİR - 17-25 Aralık operasyonlarıyla Türkiye için tüm ibrelerin geriye gitmeye başladığını kaydeden İşbilen, “paralel yapı” safsatasıyla kendi yolsuzluklarını örtmeye çalışan hakim gücün günü kurtarmaya çalıştığını anlatarak şunları söyledi:

OYUNLAR ARTIK GÖRÜLÜYOR
“Büyük bir yolsuzluk operasyonu ile ortaya çıkan delilleri; polislere, jandarmalara, savcılara, hakimlere, okullara, sivil toplum kuruluşlarına, yardım kuruluşlarına, hizmet hareketine yakın kurum ve kuruluşlarına yönelik yapılan baskınlarla algıyı başka yöne çekerek karartmak. Bu seçimlerin önemi burada ortaya çıkıyor. Artık insanımızın birçoğu bugün oynanan oyunları çok iyi görmüş durumda. Yolsuzluktan oluşmuş pislik dağının ucu görülmeye başlayınca halkımız, bu insanlardan iyice uzaklaşmaya başladı. Halkımızın büyük umutla ve büyük coşku ile desteklediği bu insanlar, halkın teveccühünü yanlış anladı. Halk onlara haram yemesin, ülkenin önünü açsın, dünyada söz sahibi olsun, refah düzeyi artsın diye iktidara getirdi. Bu halk aldatıldığını anladığı anda indirir” diyerek gündeme dair bazı ipuçları verdi.

DİNAMİKLERLE BU KADAR OYNANMAZ
Koltuğu bırakmamak adına ülkeyi çıkmaz sokak olan Suriye’yi girmeyi bile göze alan hakim gücün, seçimler yaklaştıkça kirli planlarını devreye sokmaya başladığını olayları bakarak anladıklarını kaydeden İşbilen, “Her gün yeni bir gündemle uyanıyoruz. Bu ülkenin dinamikleriyle bu kadar oynanmaz. Ekonomik kriz var ama takan yok. Hala pahalı makam araçlarından vazgeçilmiyor hem de buna kılıf olarak çerez parası bile değil deniyor. Öyle ki, her gün yeni bir algı operasyonuyla gündeme değiştirmeye yönelik yapılanların faturası çok ağır olacak. Ama halkı düşünen kim. Suriye’ye girme olayı ise ayrı fecaat. Dış basında çıkan haberlere göre Türkiye, IŞİD gibi dünyanın en azılı terör örgütlerine silah yardımında bulunduğu iddiaları doğruysa eğer birilerinin Lahey’de savaş suçlarından yargılanacağı anlamına gelir  ki, bu da ülkemiz adına ciddi anlamda prestij kaybı demek. Suudi Arabistan’ın bile Türkiye’yi terör örgütlerine yardım eden ülkeler kategorisine alması ise ne halde olduğumuzun fotoğrafını en iyi  şekilde gösteriyor” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.