Dolar 32,2766
%-0.19
Euro 34,7984
%-0.04
Altın 2.408,270
%0.62
Bist-100 10.294,00
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hastaneleri birleştiremedi istifa etti

Hastaneleri birleştiremedi istifa etti

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Nuri Dilek (55) görev süresinin bitmesine yaklaşık bir yıllık bir süre olmasına rağmen istifa etti.

  • Ege Postası
  • 16.12.2014 - 12:28
İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Nuri Dilek (55) görev süresinin bitmesine yaklaşık bir yıllık bir süre olmasına rağmen kendi isteği ile görevinden ayrıldı. Prof. Dr. Dilek, "İki yıldır şerefle ve gururla yürütmekte olduğum görevimden kendi isteğimle ayrılmak için müracaat ettim. Bana milletimize hizmet etme fırsatı sunan bakanlarımıza, müsteşarlarımıza ve başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

Sakarya Üniversitesi Rektörü iken iki yıl önce İzmir' de Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne atanan Prof. Dr. Dilek'in istifasında, Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi ile ve Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin birleştirilmesi kararında halkın tepkisini dindirememesi nedeniyle hükümetin geri adım atmak zorunda kalması ile hükümete yakın Sağlık- Sen ile arasının kötü olmasının etkili olduğu öne sürüldü. Prof. Dr. Dilek, Katip Çelebi Üniversitesi'nde görev yapacak. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.