Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak'ta flaş rotasyon

Konak'ta flaş rotasyon

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, idarenin kritik birimleri arasında yer alan Zabıta Müdürlüğü’nde kritik bir değişikliğe gitti. Yerel seçimlerin ardından başkanlık koltuğuna oturan Pekdaş’ın göreve gelişi ile birlikte Zabıta Müdürü olan Engin Çetin’in yerine polis teşkilatından bir isim getirildi.

  • Ege Postası
  • 16.12.2014 - 10:34
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin zabıta teşkilatının başına Emniyet Eski Müdür Yardımcısı Şemi Albat’ı getirmesinin ardından, Konak Belediyesi de zabıta müdürlüğünü emniyetten yetişen bir isme emanet etme kararı aldı.
 
 
ZABITADA ROTASYON
Konak Belediyesi’nde Zabıta Müdürlüğü’nün başına 2005 yılında polis teşkilatından emekli olan polis amiri Teyyar Fırat getirildi. İzmir’in merkez ilçesinde seyyar ve işporta ile mücadele konusunda en yoğun çalışan belediyelerden olan Konak’ta, geçmişte Iğdır ve İzmir’de emniyetin asayiş birimlerinde görev yapan Fırat önümüzdeki süreçte belediyenin zabıta birimini yönetecek. Iğdır doğumlu Teyyar Fırat’ın zabıta operasyonlarının başına getirilmesiyle başlayan rotasyonda eski müdür Engin Çetin’in de mevcut görev yerinde değişikliğe gidildi.
 
BÜYÜKŞEHİR DE EMNİYETTEN TAKVİYE YOLUNA GİTMİŞTİ
Fırat’ın gelişi ile birlikte vekaleten Zabıta Müdürlüğü’nü yöneten Engin Çetin ise atama sonrasında kendi birimine geri döndü. Zabıta Müdür Yardımcısı kadrosunda bulunan Çetin’in Başkan Sema Pekdaş’a bağlı olarak çalışmaya devam edeceği ve önümüzdeki süreçte müdürlükle ilgili projelerde görev alacağı ve halkla ilişkiler alanına yönelik çalışmalar üreteceği öğrenildi.
 
ENGİN ÇETİN BİRİME GERİ DÖNDÜ
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, göreve başladığı süreçte belediyenin önemli birimlerinden olan Zabıtada yaptığı operasyonla Zabıta Müdürü Şakir Kumaş’ın yerine aynı müdürlükte uzun yıllar çalışan Zabıta Amiri Engin Çetin’i getirmişti. Çetin’in, yaklaşık 9 ay süren aktif görev süresinin ardından ikinci bir operasyonla yeri değiştirilmiş oldu

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.