Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir Manga’yla coştu

Gaziemir Manga’yla coştu

18. Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği’nin 5. gününde sahneye çıkan Manga, müzikleri ve samimi tavırlarıyla alandaki binlerce hayranının gönlünü bir kez daha çaldı. Manga konseri öncesi sahne alan Erdal-Burak Toprak kardeşler performansıyla alkış aldı.

  • Ege Postası
  • 25.04.2015 - 09:31
İZMİR - 18. Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında İBB Kent Orkestrası, İrem Derici, Baber konserlerinde gönüllerince eğlenen Gaziemirliler, Manga konseriyle coşkuyu zirveye taşıdı. Son yıllarda yaptığı şarkı ve albümlerle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Manga, sahne şovu, müzikleri ve samimi tavırlarıyla alanı dolduran binlerce hayranının gönlünü bir kez daha çaldı. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde seyircilerde Manga şarkılarına eşlik ederek hep bir ağızdan söyledi. Konserden saatler önce alanı dolduran grubun genç hayranları sevgilerini kafalarına bağladıkları Manga bandanaları ve haykırarak anlattı.



İzmir’de olmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyduklarını dile getiren Manga grubunun solisti “Bizi siz İzmirlilerle buluşturan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a teşekkür ediyorum” diyerek grubun duygularını dile getirdi.  İki saate yakın sahnede kalan ve birbirinden güzel şarkılarını arka arkaya seslendiren Manga’ya, Belediye Meclis Üyesi Birgül Değirmenci zeytin fidanı ve belediyenin zeytin ağaçlarından üretilen zeytinyağı armağan ederek teşekkür etti.



Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasındaki performanslarıyla ünlenen Burak ve Erdal Toprak kardeşler Manga konseri öncesi sahne aldı. Toprak kardeşler sergiledikleri rap performanslarıyla seyirciden tam not aldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.