Dolar 32,5393
%-0.02
Euro 34,8571
%-0.02
Altın 2.430,480
%0.01
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornovalı çocuklara 23 Nisan hediyesi

Bornovalı çocuklara 23 Nisan hediyesi

Bornova Belediyesi, kent merkezine gitme olanağı kısıtlı öğrenciler için 23 Nisan’a özel olarak vapur gezisi düzenledi. Çoğu ilk kez vapura binen çocuklar ve aileleri iki saat süren Körfez turunda gönüllerince eğlendi. Başkan Olgun Atila, bu tip organizasyonlarla başta çocuklar olmak üzere tüm vatandaşların kent yaşamına katılmalarını amaçladıklarını söyledi

  • Ege Postası
  • 25.04.2015 - 09:28
İZMİR - Geziye, Çiçekliköy ve Yakaköy’de yaşayan çocuklar ile Yunus Emre Mahallesi Nihat Gündüz İlköğretim Okulu ve Doğanlar Mahallesi Batıçim İlköğretim Okulu’nun öğrencileri katıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği Bergama Vapuru’nda çocuklara, aileleri ve öğretmenleri eşlik etti. Çoğu ilk kez vapura binen miniklere kek ve meyve suyu ikram edildi.


 
Dans edip eğlendiler
 
 Hep birlikte dans edip gönüllerince eğlenen çocuklar, anneleri ve öğretmenleri Bornova Belediyesi’ne teşekkür etti.  Üçkuyular İskelesi’nden başlayan Körfez turu yine aynı noktada son buldu. Katılımcılar, otobüslerle alındıkları mahallelerine geri götürüldü.
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Atamızın çocuklara armağan ettiği 23 Nisan’da onlara özel bir gezi düzenlemek istedik. Bu tip organizasyonlarla başta çocuklarımız olmak üzere Bornovamızın her mahallesindeki vatandaşlarımızın kent yaşamına daha fazla oranda katılmalarını amaçlıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.