Dolar 32,3740
%-0.33
Euro 34,7280
%-0.22
Altın 2.392,720
%-1.24
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaz pedalı takılı kalan araç Ceyhan Nehri'ne uçtu

Gaz pedalı takılı kalan araç Ceyhan Nehri'ne uçtu

Elbistan’da, iteklenerek çalıştırılan minibüs, gaz pedalının takılı kalması ve kontrolün kaybedilmesi sonucu metrelerce yükseklikten şoförü içinde olduğu halde Ceyhan Nehri'ne uçtu. Minibüs suya gömülürken, şoför aracın çatısına...

  • Ege Postası
  • 06.05.2013 - 12:41
Elbistan’da, iteklenerek çalıştırılan minibüs, gaz pedalının takılı kalması ve kontrolün kaybedilmesi sonucu metrelerce yükseklikten şoförü içinde olduğu halde Ceyhan Nehri'ne uçtu. Minibüs suya gömülürken, şoför aracın çatısına çıkarak kurtuldu.

Kahramanmaraş'a bağlı Elbistan ilçesinde bir türlü çalıştırılmayan 46 K 3177 pakalı köy minibüsü için şoförü yardım talebinde bulundu. Vatandaşların gönüllü iteklediği minibüs Hamidi Veli Köprüsü yanında bir anda çalıştı ve gaz pedalı takılı kaldı. Kontrolü kaybeden araç sahibi 52 yaşındaki Mehmet İspir, metrelerce yükseklikten Ceyhan Nehri'ne uçtu.

Nehre uçan araçta kendini kurtarmak için camdan aracın çatısına çıkan Mehmet İspir, kurtarılmayı beklemeye başladı. Olayı haber alan Elbistan Belediyesi itfaiye ekipleri, 112 Acil Servis ambulansı ve polis ekipleri, bölgede herhangi bir can kaybı olup olmadığını araştırdı. Şoförden başka kimsenin olmadığı öğrenilince bölgeye vinç çağırıldı ve dalgıç yöntemiyle araca halatlar bağlantı. Kenara çekilen minibüs daha sonra nehrin kenarına çıkarıldı.

Bir süre araç üstünde kurtarılmayı bekleyen araç sahibi Mehmet İspir, “Vitese verdik çalıştırık. Durmadı. Aşağı düştük.” dedi.

Görgü tanıkları ise "Aracı iteklerken birden çalıştı ve gaz pedalı takılı kaldı. Aracın önü havaya kalktı. Sonra nehre düştü” diyerek gördüklerini aktardı. Olayın tek tesellisi kimsenin burnunun bile kanamamış olmasıydı. Minibüs ile Elbistan-Ekinözü ilçesi Gaziler köyü arasında yolcu taşımacılığı yapıldığı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.