Dolar 32,2595
%0.06
Euro 34,7965
%0.07
Altın 2.399,310
%-0.41
Bist-100 10.319,00
%0.51

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erzurumlulardan Fikret Kar’a destek

Erzurumlulardan Fikret Kar’a destek

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir Belediye Başkan Aday adayı Fikret Kar, seçim çalışmaları kapsamında Gaziemir Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti. Dernek yönetimi ve üyelerine çalışmaları hakkında bilgi veren Kar, dernek üyeleri görüş alış verişinde bulundu.

  • Ege Postası
  • 10.10.2013 - 11:13
İZMİR - Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday adayı Fikret Kar, amacının halk için yararlı işler yapmak olduğunu belirtti. Kar, “Sarnıç’ında, derneklerinde sorunlarını çok iyi biliyoruz. Ben halkın içinden biriyim. Projelerimiz, yapmak istediklerimiz var. Bunların hepsini sizlerle paylaşacağız. Benim çocukluğum buralarda geçti. O yüzden burada ne yapılacaksa sizlerle beraber yapacağız.” Diye konuştu.

Derneklerine Fikret Kar tarafından yapılan ziyaretten oldukça mutlu olduklarını belirten Erzurumlular Derneği Gaziemir Şubesi Başkanı Salim Eser, “Fikret Başkanın Gaziemir’i daha iyi yerlere getirmesini canı gönülden istiyoruz. Nasip olursa Belediye Başkanı seçildikten sonra Fikret Başkandan taleplerimiz olacak. 460 üyemiz var Fikret Beyin Başkan seçildikten sonrada bizi mağdur etmeyeceğine eminiz.” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.