Dolar 32,2665
%0.07
Euro 34,7750
%0.29
Altın 2.398,610
%0.22
Bist-100 10.248,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir, Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ı bekliyor

İzmir, Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ı bekliyor

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 30 Ekim’de İzmir İktisat Kongresi’ne katılacak. Cumhurbaşkanı Gül, İktisat Kongresi’nin açılışı sonrası kentten ayrılacak. Başbakan Erdoğan ise AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın hazırladığı program çerçevesinde etkinliklere katılacak. AK Parti İzmir’de temayül tarihi de belli oldu. İzmir teşkilatında aday adaylarına yönelik 9-10 Kasım da temayül yoklaması gerçekleşecek.

  • Ege Postası
  • 10.10.2013 - 13:01
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İzmir ay sonunda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı aynı anda ağırlayacak. Gül ve Erdoğan 30 Ekim’de beşincisi yapılacak olan İzmir İktisat Kongresi’ne katılacak.

AK Parti’de yerel seçimler için başvuru süreci başlarken, tatlı telaş içinde İzmir teşkilatı ay sonunda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan’ı birlikte ağırlayacak. İzmir’e en son geçen sene gelen Cumhurbaşkanı Gül ve İzmir’de son olarak 9 Haziran 2012’deki AK Parti 4. İzmir Olağan İl Kongresi'ne katılan Başbakan Erdoğan 1 yıl aradan sonra kente gelecek.

Cumhurbaşkanı Gül, İktisat Kongresi’nin açılış töreni sonrası kentten ayrılacak. Başbakan Erdoğan ise AK Parti İl Başkanlığı’nın hazırladığı program çerçevesinde etkinliklere katılacak.

İl Başkanı Ömer Cihat Akay, “ Başbakanımız İktisat Kongresi’nin ardından Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenecek mitinge katılacak. Aynı zamanda ilçelerde gerçekleşen kamu yatırımlarının temel atma ve açılışlarını gerçekleştirecek. Akşam ise İzmir teşkilatı ile yemekli toplantıda bir araya gelecek daha sonra kentten ayrılacak” dedi.

TEMAYÜL ÖNCESİ TOPLANTI


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, AK Parti’nin belediye başkan adaylarının teşkilatlar nezdinde yapılacak temayül yoklamalarından sonra Genel Merkez’ce belirleneceğini açıklamıştı. AK Parti İzmir’de temayül tarihi belli oldu. İzmir teşkilatında 9-10 Kasım da temayül yoklaması gerçekleşecek. İl Başkanı Ömer Cihat Akay, “ 1 Kasım da müracaatlar bitiyor.Temayül yoklaması öncesi 3 Kasım Pazar günü belediye başkan aday adayları ve meclis üyesi aday adayları ile birlikte bir toplantı yapacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.