Dolar 32,5383
%0.16
Euro 34,9025
%-0.2
Altın 2.437,320
%0.05
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ege Üniversitesi TV 3. yaşını kutluyor

Ege Üniversitesi TV 3. yaşını kutluyor

Ege Üniversitesi Televizyonu yayın hayatına başlayışının üçüncü yılını kutluyor.

  • Ege Postası
  • 05.03.2015 - 12:07
Ege Üniversitesi Televizyonu, iki yıl önce titiz bir çalışmanın ardından, üniversitenin tüm birimlerinin desteğiyle 24 saat yayına başladı. Gerek karasal yayından gerekse internet üzerinden izleyicilerle buluştu. Alanlarının uzmanı olan bilim insanlarının yaptığı programlarda yapılan bilimsel çalışmaların sonuçları, izleyenleri bilgilendirmek amacıyla ekrana getirildi. 

Ege Üniversitesi'nin klasiği durumundaki “Ege'den Sağlık", fotoğrafçılığı konuklarıyla konuşan “Deklanşör", toplumu tehdit eden bağımlılık ve psikolojik sorunları konu eden “Ege'nin Aynası", Ege Üniversitesi öğrenci topluluklarının faaliyetlerini anlatan “Topluluklar Konuşuyor", girişimciliği her yönüyle konuşan “Girişim Benim", “Sportal, Polen Ege, Çevreden Çevremizden, Egenomi, Alternatif, Bizim Kuşak, Ağzınıza Sağlık, Sporla Sağlık, Haftaya Bakış, Ege'nin Gündemi, Tarihten Bir Sayfa, Tarım ve Gıdamız, Sinemadan Gamer" bu ekrandan izleyiciyle buluşmasını sürdüren programlar. 

Ege Üniversitesi Televizyonu, programları kadar haberleriyle de iki yıl boyunca konuşuldu. Önceliği Ege Üniversitesi'nin gündemindeki konulara veren Ege Üniversitesi Televizyonu Haber Merkezi'nin genç ekibi, bilimsel gelişmelerden, kültür ve sanata, spordan, öğrenci faaliyetlerine kadar geniş bir yelpazede Ege Üniversitesi'ni ekrana getirdi. Dahası hazırladığı kent haberleriyle de İzmir'in gündemindeki haberlere yer verdi.

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Araştırma Uygulama Merkezi'nin (BİTAM) onlarca yıllık yayıncılık tecrübesi ve teknolojik alt yapısının bir yansıması olan Ege Üniversitesi Televizyonu, kuruluşunun 60. yılını kutlayan Ege Üniversitesi'nin ışıklı penceresi olmayı sürdürecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.