Dolar 32,4044
%0.14
Euro 34,7896
%0
Altın 2.398,410
%0.07
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Demirtaş'tan flaş açıklama: Aday değilim!

Demirtaş'tan flaş açıklama: Aday değilim!

İzmir Ticaret Odası eski Başkanı Ekrem Demirtaş’tan flaş bir açıklama geldi. CHP'den milletvekili aday adayı olmak için başvuruda bulunan Demirtaş, yaptığı yazılı açıklama ile aday adayı olmadığını açıkladı. Demirtaş'tan flaş hamle

  • Ege Postası
  • 14.05.2018 - 14:22

EGEPOSTASI- 26 yıldır kesintisiz sürdürdüğü İzmir Ticaret Odası başkanlığını geçen ay seçimlere 12 saat kala yarıştan çekilerek sonlandıran Ekrem Demirtaş'tan sürpriz bir açıklama geldi.

Demirtaş, aday adayı başvurularının son günü olan 7 Mayıs’ta CHP’den milletvekili aday adayı olmuştu. Demirtaş’ın bu hamlesi hem iş dünyasında hem de siyasi çevrelerde şaşkınlık yaratmış ve birçok partili tarafından eleştirilmişti. 

Tartışmalar devam ederken Demirtaş, yazılı bir açıklama yaparak milletvekili adayı adayı olmadığını açıkladı.

Demirtaş açıklamasında, “Son günlerde basında ve sosyal medyada milletvekili aday adaylığım haberleri yer aldı. Adaylığımla ilgili spekülasyonlara son vermek için 2018 milletvekili seçimlerinde aday adayı olmadığımı bildiririm” ifadelerini kullandı.

Demirtaş’ın günler sonra yaptığı açıklama kafaları karıştırdı. CHP’nin aday adayı listesinde ismi bulunan Demirtaş’ın bu açıklaması, "adaylıktan çekildi" yorumlarına neden oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.