Dolar 32,2968
%0.17
Euro 34,8449
%0.13
Altın 2.446,260
%0.57
Bist-100 10.269,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakan Yıldırım ve İl Başkanı Şengül'ün konuşması kongreye damga vurdu

Başbakan Yıldırım ve İl Başkanı Şengül'ün konuşması kongreye damga vurdu

Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, kadın kolları kongresine 4.5 G ile bağlandı.Başbakan Yıldırım'ın konuşması sırasında AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül'ün Başbakan Yıldırım'a "Gözümüz yollarda sizi bekliyoruz." demesi üzerine Yıldırım " “En kısa sürede birarada olmak üzere selam ve saygılarımla” yanıtını verdi. Başbakan Yıldırım teşkilatı yalnız bırakmadı

  • Ege Postası
  • 13.05.2018 - 13:36

İZMİR'DE YENİ BİR DESTAN YAZACAK MIYIZ'

Başbakan Binali Yıldırım, “Kadın kollarımızda özveri içinde heyecanla fedakarlıkla görev yapan Gözde Keskin kardeşimize teşekkür ediyoruz. Görevi devralacak Dilek Yıldız Büyükdağ hanımefendiye de başarılar diliyoruz. AK Parti’de bayrak değişimi başka türlü olamaz başka yerlerdeki gibi olmaz. Bayrağı alan da bayrağı teslim eden de durmaz, durmak yok yola devam. Durmak yok yola devam. AK Kadınlar yol arkadaşlarım, 24 Haziran’a hazır mısını? Hazırız. İzmir’de yeni bir destan yazacak mıyı? Recep Tayyip Erdoğan’ı Milletin adamını Türkiye’nin yeni sisteminin Cumhurbaşkanı yapmaya hazır mısını? Maşallah. Coşkunuz da heyecanınız da daim olsun. Geleceğiniz aydınlık olsun. Erzincan’dan selamlar, saygılar gönderiyoruz” şeklinde bir konuşma yaptı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül de Başbakan Binali Yıldırım’a hitaben, “Gözümüz yollarda sizi bekliyoruz" deyince Başbakan Binali Yıldırım, “En kısa sürede bir arada olmak üzere selam ve saygılarımla” yanıtını verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.