Dolar 32,2071
%0.02
Euro 35,0046
%-0.01
Altın 2.510,800
%0.4
Bist-100 10.740,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP’li başkandan Anneler Günü mesajı

MHP’li başkandan Anneler Günü mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Anneler Günü nedeniyle gönderdiği mesajında ‘Cumhur İttifakı’nın mutlu kadın, mutlu anne ve huzurlu Türkiye’nin teminatı olduğunu ifade etti.   Karataş'tan Cumhur İttifakı vurgusu

  • Ege Postası
  • 12.05.2018 - 13:47

EGEPOSTASI-MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Anneler günü’nü unutmadı. Karataş, gönderdiği mesajında “En kutsal varlıklarımız olan annelerimiz; İnsanlığın var oluşundan bu güne kadar sevginin, şefkatin, mücadelenin, çilenin, özverinin sembolü olmuştur. Üzerimizde ödenmez hakları bulunan karşılıksız sevgi, fedakarlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır.” Diye konuştu. 

'Başımızın tacıdırlar'

Yazılı açıklama yapan Karataş, dünyada anne sevgisinin yerine kanabilecek başka bir değer olmadığını söylerken, hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek annelerimizin baş tacı olduğunu ifade etti. Necat Karataş, açıklamasında anneler ile ilgili düşüncelerini şöyle paylaştı: “Fedakâr annelerimizi sadece bugünle sınırlı bir şekilde hatırlamanın onlara yapılacak en büyük hata olacağı düşüncesinden hareketle, onlara yılın her gününde hak ettikleri saygı, iltifat, sevgi ve güleryüz fazlasıyla gösterilerek hayır duaları alınmalı, kırıcı ve itici tavır ve davranıştan mutlaka uzak durulmalıdır. Annelik gibi kutsal sorumluluğu üstlenen kadınlarımız, yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır. Üzerimizde ödenmez hakları bulunan karşılıksız sevgi, fedakarlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır.

'Her an hatırlamalıyız'

Bizleri Dünya’ya getiren, büyütüp yetiştiren, sevgiyi, saygıyı öğreten annelerimizi sadece belirli günlerde değil her an hatırlamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle Dünya’nın en kutsal vazifesini yerine getiren annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum. Çocuklarını, eşlerini, kardeşlerini genç yaşta vatan topraklarına emanet eden muhterem şehit Analarının, şehit eşlerinin ve şehit kardeşlerinin başta olmak üzere tüm annelerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bu vesile ile 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı’nın mutlu kadın, mutlu anne ve huzurlu Türkiye’nin teminatı olduğunu ifade ediyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.