Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karataş, Kocaoğlu'nu hedef aldı: ‘Asıl sen çizmeyi çoktan aştın’

Karataş, Kocaoğlu'nu hedef aldı: ‘Asıl sen çizmeyi çoktan aştın’

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş Pazar günü Aliağa ve Balçova ilçe teşkilatları ile yoğun mesai yaptı. Aliağa’da ilçe teşkilatının sandık çalışmalarına katılan Karataş, Aliağa Belediyesi meclisinde encümene erilen arazi satış yetkisine sert çıkan Aziz Kocaoğlu’nu eleştirdi. Karataş, “Çizmeyi aşan varsa Serkan başkan değil ama sen beceriksizliklerin ile çoktan çizmeyi aştın.” Diyerek partisinin belediye başkanına sahip çıktı.  Karataş, Serkan Acar’a sahip çıktı, Kocaoğlu'nu hedef aldı

  • Ege Postası
  • 14.05.2018 - 13:21

EGEPOSTASI-Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı, 24 Haziran seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Aliağa İlçe teşkilatının Yenişakran’da partililere, sandık ve okul sorumlularına yönelik gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantısına katılan Necat Karataş’ı MHP’li Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da yalnız bırakmadı. Aliağa ilçe başkanı Abdurrahim Aydemir de, toplantının açılışında yaptığı konuşmasında Aliağa olarak seçimlere hazır olduklarını belirtti. 

Öğleden sonra da MHP Balçova ilçe başkanlığının yeni hizmet binasının açılış programına katılan İl başkanı Necat Karataş’a teşkilatlar ile partinin 27. Dönem Milletvekili aday adayları eşlik etti.

Aziz Kocaoğlu’nu hedefine aldı

Balçova’daki açılış konuşmasında, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu eleştiri yağmuruna tutan İl Başkanı; “Bizler İzmir’de yaşayanlar olarak artık bıktık. Dönüşemeyen, gelişemeyen, yenilenemeyen ve trafik keşmekeşinden kurtulamayan bu şehir bizi yoruyor. MHP’nin belediyecilik anlayışının bu şehirle tanışma zamanı gelmiştir. Merak edenler 45 km ötemizde Manisa’ya bakabilirler. Sorunlarını aşmış, şehir kendini yenilemiş, insanların mutlu olduğu, farkı fark ettiği bir modern kent görüntüsünde. Biz halen çöp sorununu çözememişiz, Manisa ise İzmir’in çöpünü bile bertaraf edebilir bir tesise sahip. Bu beceriksizliklerini, iş bilmezliklerini ve takatsizliklerini görmeden iş yapan belediye başkanlarını eleştirmekten geri kalmıyor.

‘Asıl sen çizmeyi çoktan aştın’

Göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalarla Aliağa’nın çehresini değiştiren Serkan Acar’a bir arazi satışından dolayı “Çizmeyi Aştı” eleştirisinde bulunmuş. Sayın Kocaoğlu, bu satıştan elde ettiği imkânı Aliağa’da Büyükşehir belediyesinin yapması gereken işleri yapacak bunun havasını atacak diyor. Yapılması gereken işleri yapsaydın da sen havanı atsaydın. Çizmeyi aşan varsa Serkan başkan değil ama sen beceriksizliklerinle çoktan çizmeyi aştın.” Diyerek ağır eleştiriler getirdi. 

Bu ülkenin güçlü bir MHP’ye ihtiyacı var

Açılışta, 24 Haziran seçimlerine de değinen Necat Karataş şunları söyledi: “ MHP ülkenin ateş çemberinden geçtiği bir zamanda sessiz ve duyarsız kalamazdı. Siyasi tarihinde milli bekanın teminatının aksine hiçbir faaliyette bulunmayan, gerektiği zaman bu ülke için bedel ödeyen MHP ve onun Lideri Devlet Bahçeli bir söz söyledi ve dedi ki,  ‘Bugüne kadar hep önce ülkem ve milletim sonra partim anlayışıyla hareket ettik. Şimdi de ülke ateş çemberinden geçmekte iken bir milli mutabakat ittifakına ihtiyaç vardır.” Bu İttifakın adı da cumhur ittifakı olmalıdır demiştir. Cumhur ittifakı sadece Türk devletinin Türk Milletinin değil Türk İslam Alemi’nin umudu olmuştur. Çünkü Cumhur ittifakının içerisinde Vatan ve Millet aşkıyla dolu Türk Milliyetçileri Milliyetçi Hareket vardır. 24 Haziran’da büyük Türk milleti, Cumhur ittifakı içerisindeki siyasi parti ve anlayışlara bakacak, birde karşımızdaki beş benzemez ittifaka bakacak ve diyecek ki ‘Ülke benim, karar da benim’ diyerek sandığa giderek Türk Devletinin Türk Milletinin geleceğini düşünerek yüksek bir oy oranıyla Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçecektir. MHP Türk Milletinin çimentosudur, bu ülkenin güçlü bir MHP’ye ihtiyacı var diyerek yüksek bir oy oranıyla da MHP’ni TBMM’de temsil edilmesini sağlayacaktır.” 

İlgili Haber

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.